Compania de curierat Sameday implementează o soluţie de AI conversaţional, pentru a simplifica şi îmbunătăţi experienţa angajaţilor, dezvoltată de Druid, platformă end-to-end pentru construirea de aplicaţii conversaţionale de afaceri bazate pe inteligenţă artificială.

Reprezentanţii Sameday au spus că au ales să colaboreze cu Druid pentru a lansa NOVA, un asistent inteligent dedicat resurselor umane, care oferă suport constant şi imediat, în fiecare zi şi la orice oră, pentru angajaţi.

De la implementarea sa, NOVA a crescut semnificativ numărul de utilizatori simultani care pot beneficia de asistență promptă. Angajații se bucură acum de o experiență îmbunătățită, având acces ușor la informații actualizate cu privire la diverse subiecte legate de resurse umane, cum ar fi beneficii, contracte de muncă și procese interne.

„Experiența angajaților este crucială pentru succesul organizațional, iar așteptările angajaților sunt în continuă creștere. Soluțiile de AI conversațional pot juca un rol esențial în gestionarea acestei provocări, de aceea suntem încântați de colaborarea cu Sameday, care ne permite să plasăm angajații lor în centrul procesului de asistență în resurse umane", spune Liviu Drăgan, CEO Druid.

Acest bot conversațional este accesibil de pe orice dispozitiv, adaptându-se astfel forței de muncă mereu în mișcare a Sameday. Suplimentar, NOVA vine cu suport în mai multe limbi, oferind o acoperire fluentă în cele trei țări din grupul Sameday (România, Bulgaria și Ungaria).

+

Anul trecut, Sameday a lansat, cu ocazia Black Friday, proiectul pilot Interactive Delivery Management (IDM), care oferă mai multă vizibilitate asupra timpului de livrare, nevoie întâlnită la 80% dintre cumpărătorii online, conform unei cercetări comandate de companie.

Aplicația IDM este accesibilă clienților din București, Ilfov și altor 3.509 localități din țară, direct de pe device-ul mobil pe care aceștia primesc SMS-ul de confirmare a livrării. La un click distanță, cumpărătorii online au posibilitatea de a vizualiza intervalul de trei ore în care este estimată livrarea, cu o acuratețe de 90%.