Despre noi

Future Banking este unul dintre cele mai relevante branduri din industria media, cunoscut, mai ales, prin cel mai mare eveniment de digital banking și fintech din România. Future Banking a încolțit ca idee în 2016 și iată, 5 ani mai târziu, se lansează și platforma dedicată de conținut, urmare firească în dezvoltarea brandului. Jurnaliști de renume vor aduce în fața cititorilor cele mai interesante informații din industria financiar-bancară, fintech-uri, transformare digitală, tehnologie și inovație.

Future Banking este gândit să ofere accesibilitate tuturor cititorilor cu privire la inovațiile sau tendințele din domeniu, astfel încât să explicăm în detaliu ceea ce aduce nou digital bankingul, fintech-urile sau transformarea digitală atât pentru utilizatori, cât și pentru companii. Există un întreg ecosistem, care este conectat, astfel încât informațiile financiare nu mai sunt legate doar de credite sau depozite, ci de transformare, specializare și viziune.
Propunerea noastră pentru voi este un site de conținut de calitate, cu materiale de excepție, care să devină un reper în peisajul media local.

Un pilon important vor rămâne evenimentele Future Banking, care se vor extinde pentru a rămâne reperul în materie de digital banking și fintech din România și din regiune.

Platforma de conținut Futurebanking.ro parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. InternetCorp este unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Cu o echipă de peste 50 de oameni și mai bine de 15 ani de experiență în online și organizarea de evenimente, InternetCorp a lansat produse media de referință în mai multe categorii, printre care se numără Wall-Street.ro (economic-financiar), start-up.ro (antreprenoriat și tehnologie), kudika.ro (lifestyle), 9AM.ro (generalist) sau retail.ro (retail și FMCG).