Raiffeisen Bank oferă clienților persoane fizice plăți instant prin intermediul platformei Transfond încă de la începutul lunii septembrie 2022. De acum, banca asigură transferul de fonduri, sub 50 de mii de lei, oricând (24/7/365), în timp real și pentru clienții IMM, în aplicațiile Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business. 

Toate persoanele fizice si juridice care au conturi curente în lei, la Raiffeisen Bank, pot primi bani, din conturi deschise la băncile participante la sistemul de Plăți Instant, în mai puțin de zece secunde. Clienții IMM pot face începând de acum plăți instant din aplicațiile Noul Raiffeisen Online IMM și Raiffeisen Smart Business.

„Vorbim despre încă un pas important pentru transformarea modului în care companiile își fac plățile. Practic, tranzacțiile se execută imediat, iar fondurile se reflectă în contul partenerilor în câteva secunde. Accesul instant la bani îmbunătățește rulajele și lichiditatea clienților, facilitând astfel acordarea unor eventuale discounturi comerciale. Investim în continuare pentru extinderea plăților instant prin adăugarea de opțiuni noi, cum sunt tranzacțiile prin cod QR”, spune Florentina Stilu, Director Servicii Tranzacționale Raiffeisen Bank.

Pe lângă plățile instant, aplicația Smart Business oferă multiple beneficia clienților IMM: notificări gratuite, vizualizare sold cu o singură mișcare, motoare de căutare inteligente, șabloane plăți, autorizare multiplă, plăți salarii, transmitere extrase de cont cu un singur click și așa mai departe.