Banca Transilvania, în colaborare cu Visa, lansează, în premieră în Europa, cardul virtual cu design animat. Este un card de debit, în lei, pentru persoanele fizice, care poate fi folosit din aplicaţia BT Pay, exclusiv pentru plăți online. 

În același timp, BT Pay are un nou design, principala noutate fiind faptul că funcționalitățile de bază și cele nou lansate apar pe ecranul principal, făcând accesarea mai intuitivă.

Iată care sunt opțiunile noi din aplicație.

Majorarea creditului pe card: după parcurgerea etapelor online, în aproximativ 10 minute, banii sunt disponibili imediat. Valoarea împrumutului este de până la 50.000 de lei, în funcție de produs și condiții de eligibilitate. Majorarea se poate face pe unul dintre următoarele carduri: STAR Forte/Forte Medici, Star Gold/Gold BT-Rotary, BT Flying Blue Classic și Premium.

Economisire cu Round-Up: la fiecare plată la POS sau online, cu cardul de debit BT: suma cheltuită este rotunjită până la 1, 5 sau 10 lei și este mutată automat într-un cont de economii distinct, pentru care se primește dobândă de 5,25%/an. Dacă pragul de rotunjire este de 10 lei, pentru o plată de 3,5 lei, round-up-ul este de 6,5 lei, sumă care va fi transferată automat în contul de economii Round-Up.

Adăugarea conturilor curente BT, indiferent de valută: clienții își pot consulta soldurile și istoricul tranzacțiilor din ultimele 30 de zile. De asemenea, aceștia pot transfera bani (lei) către conturile proprii sau către alte persoane, respectiv pot seta plăți recurente.

„Ne bucurăm să marcăm o premieră la nivel european, prin design-ul animat al noului nostru produs și să adăugăm cardul virtual printre opțiunile pe care le oferim clienților. Cine are un astfel de card este în control când cumpără online, poate să își gestioneze mai bine bugetul și să fie și prietenos cu mediul. Experienţa este cât se poate de simplă: cardul este emis instant și poate fi folosit imediat, alimentat dintr-un alt card BT din BT Pay, detaliile pentru plățile online sunt la îndemână, iar confirmarea plății se face tot prin aplicație”, spune Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania. 

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google PlayApp Store sau Huawei App Gallery. Detalii despre funcționalitățile BT Pay pot fi consultate pe site-ul BT și pe Întreb BT, iar despre noul design al aplicației, pe Blogul BT.