Visa și Western Union anunță astăzi un nou parteneriat în Germania și România, odată cu lansarea WU+, noua aplicație integrată de servicii bancare digitale și transfer internațional de bani. 

Cu ajutorul aplicației WU+, utilizatorii vor putea să-și deschidă conturi bancare digitale și să plătească în toate mediile cu cardul lor de debit Visa Platinum (atât timp cât cardurile Visa sunt acceptate). Transferurile se vor realiza instant, iar clienții pot deține un cont bancar digital cu până la 13 valute.

„Consumatorii din România au adoptat cu entuziasm plățile digitale în ultimii ani și se așteaptă la modalități de plată care să răspundă nevoilor lor de securitate, confort și rapiditate. Parteneriatul cu Western Union este o dovadă în plus a angajamentului companiei noastre pentru extinderea și îmbunătățirea experiențelor de plată care să răspundă acestor așteptări”, precizează Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Pe lângă cardul de debit Visa Platinum gratuit, utilizatorii WU+ beneficiază de tarife și comisioane „competitive”, precum și de posibilitatea de a primi dobânzi și recompense, potrivit Visa și Westen Union.

Western Union (NYSE: WU) este lider mondial în plățile transfrontaliere, în circulația monetară și a plăților. Platforma Western Union oferă fluxuri transfrontaliere „fără întreruperi”, iar rețeaua sa financiară globală leagă peste 200 de țări și teritorii.

Credit foto: 112757788 © Cineberg Ug | Dreamstime.com