UniCredit Consumer Financing propune clienților o ofertă cu reduceri de dobânzi pentru produsele de creditare de nevoi personale fără ipotecă, în lei, cu dobânzi fixe, valabilă în perioada 6 decembrie – 23 decembrie 2022.

Concret, în acest interval, clienții pot accesa produsele UniCredit Consumer Financing cu dobânzi fixe, de tip Credit de Realizări Personale, Credit de Refinanțare și Credit Verde fără Ipotecă, beneficiind de reduceri de dobândă aplicate gradual.

Reducerile sunt acordate în funcție de tranșele de sume împrumutate și de îndeplinirea anumitor condiții, începând de la 0,5 puncte procentuale pe an reducere pentru sume împrumutate între 100.000 și 150.000 de lei și până la 3 puncte procentuale pe an reducere pentru sume împrumutate cuprinse între 1.500 si 19.999 de lei.

„În întâmpinarea Sărbătorilor, în perioada în care pregătim cadourile pentru cei dragi și, de ce nu, pentru noi înșine, ne susținem clienții printr-o nouă campanie cu dobânzi reduse față de dobânzile standard la Creditele de Realizări Personale fără ipotecă în lei cu dobândă fixă. Mai mult, promoția UniCredit Consumer Financing este accesibilă clienților noștri inclusiv direct din aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank, la orice oră, de oriunde, fără drumuri la bancă și, în același timp, în condiții prietenoase cu mediul – fără hârtie imprimată, totul derulându-se digital și în siguranță”, a spus Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

+

Exemplu de calcul:

Credit de Realizări Personale cu dobândă fixă accesat în perioada de valabilitate a ofertei, dobânda anuală fixă este de 7,49% (redusă de la 7,99%/an) pentru sume împrumutate între 100.000 și 150.000 de lei și de 10,99% (redusă de la 13,99%/an) pentru sume împrumutate cuprinse între 1.500 și 19.999 de lei.

CITEȘTE ȘI: UniCredit Consumer Financing a mărit suma maximă la creditele de nevoi personale fără ipotecă

Condiții:

  • (i) încasarea la acordarea creditului și pe toată durata creditului a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank (există și o condiție de rulaj lunar, detalii aici);
  • (ii) atașarea unei asigurări de viață;
  • (iii) refinanțarea unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Oferta de Credite de Realizări Personale este disponibilă atât în rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, putând fi accesată și din Mobile Banking, cât și prin intermediul InfoCenter UniCredit Bank.

MAI MULT: UniCredit lansează creditul personal 100% digital

+

UniCredit Consumer Financing IFN este parte a grupului UniCredit din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin UniCredit Bank, credite de consum, carduri de credit si credite auto prin rețeaua de parteneri comerciali.

Foto: Dreamstime