UniCredit Bank a crescut dobânzile la depozitele la termen în euro și dolari pentru clienții săi persoane fizice și companii micro.

Care e dobânda la depozitele în euro?

Clienții persoane fizice care constituie depozite în euro pe termen de 12 luni, beneficiază de o dobândă de 2,9% pe an, dacă sunt constituite în sucursală și de 3,0% pe an, prin Mobile Banking sau Online Banking.

Pentru maturități mai scurte, dobânzile rămân, de asemenea, competitive. Astfel, în cazul depozitelor în euro pe termen de 6 luni, dobânda este de 2,4% pe an pentru depozite constituite în sucursală și 2,5% pe an pentru cele constituite digital.

Pentru depozite în euro la 3 luni, dobânda este de 1,9% pe an, în sucursală și 2,0% pe an, pentru cele constituite digital.

„Rămânem consecvenți angajamentului de a le propune clienților noștri instrumente atractive de economisire. Noile dobânzi oferite de UniCredit Bank pentru depozitele în dolari și euro constituite în sucursală, precum și beneficiul provenit din utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca - Mobile Banking sau Online Banking - sunt alternative viabile și competitive pentru clienții care sunt în căutarea unei modalități de a-și investi disponibilitățile financiare pe termene de până la un an”, a spus Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail, UniCredit Bank.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit in euro este de 200 de euro.

Depozitele în dolari

Pentru clienții persoane fizice, la depozitele în dolari pe termen de 12 luni, UniCredit Bank oferă o dobândă de 3,6% pe an, pentru depozitele constituite în sucursală și de 3,7% pe an pentru depozitele constituite prin Mobile Banking sau Online Banking.

 În cazul depozitelor în dolari pe termen de 6 luni, dobânda este de 3,1% pe an, pentru depozite constituite în sucursală și 3,2% pe an, pentru cele constituite în mediu digital.

Pentru depozite în dolari constituite pentru 3 luni, dobânda este de 2,6% pe an pentru depozite constituite în sucursală și 2,7% pe an pentru cele constituite digital.

Suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în dolari este de 200 de dolari.

Indiferent dacă depozitele la termen în dolari sunt constituite digital sau în sucursală, în cazul clienților micro, dobânzile sunt: 3,7% pe an pentru depozite la 12 luni, 3,2% pe an pentru depozite la 6 luni, 2,7% pe an pentru depozite la 3 luni și 2,2% pe an pentru depozite la 1 lună.

În cazul companiilor micro, suma minimă necesară pentru deschiderea unui depozit în dolari este de 3.000 de dolari.