Clienții care doresc să acceseze creditele de nevoi personale fără ipotecă de la UniCredit Consumer Financing pot beneficia acum de sume cu valori până la un maxim de de 150.000 de lei.

Produsele care beneficiază de această majorare de plafon sunt: Creditul de Realizări Personale, Creditul de Refinanțare cu durata de până la 5 ani și Creditul Verde fără Ipotecă.

„Începutul de an este, pentru mulți dintre noi, momentul oportun pentru planuri noi, iar prin această campanie, prin care am crescut suma maximă accesibilă pentru creditele noastre fără ipotecă pe o perioadă de 5 ani, vrem să rămânem aproape de clienți, pentru ca aceștia să aibă acces la ceea ce contează pentru ei. Totodată, credem în relații de parteneriat de lungă durată și, de aceea, răsplătim, prin dobânzi reduse față de dobânzile noastre standard la creditele de realizări personale, clienții care își încasează veniturile într-un cont deschis la UniCredit Bank și aleg să achiziționeze și un card de credit UniCreditCard Principal sau Premium sau să refinanțeze un credit extern”, a spus Sorin Drăgulin, Președinte Directorat UniCredit Consumer Financing.

Dobânda anuală fixă pentru un Credit de Realizări Personale începe de la 6,99% pe an, fiind condiționată de:

  • încasarea pe toată durata creditului a veniturilor în cont deschis la UniCredit Bank;
  • atașarea unei asigurări de viață;
  • refinațarea unui credit acordat de o altă instituție de credit/instituție financiară nebancară din România sau sucursale ale lor din România sau achiziționării unui Card de Credit UniCreditCard Principal sau Premium.

Clienții pot alege să eficientizeze timpul petrecut în sucursale și să semneze documentația de credit și electronic, folosind o semnătură electronică calificată, atât pe tabletă, în sucursalele UniCredit Bank, cât și prin aplicația mobile banking de la UniCredit Bank.

Exemplu

Credit de Realizări Personale

Sumă: 80.000 de lei, pe 60 de luni, cu asigurare de viață cu prima de asigurare unică finanțată* / cu asigurare de viață cu prima de asigurare lunară** / fără asigurare de viață

Rată lunară: 1.740,92 de lei / 1.717,58 de lei (rate egale, include și cost asigurare de viață) / 1.677,21 de lei

Valoarea totală: 104.935,03 de lei / 103.535,11 de lei / 101.112,93 de lei

Dobânda anuală fixă: 6,99% / 6,99% / 8,99%

DAE: 7,80% (calculată la valoarea totală împrumutată de 87.200 Lei) / 11,19% / 10,07%

Comision analiză dosar: 300 de lei, eșalonat pe durata creditului în plăți lunare

Comision lunar de administrare credit: 0 Lei

Comision lunar administrare cont curent la UniCredit Bank: 8 Lei

*Prima unică de asigurare de viață finanțată de împrumutător este calculată ca procent de 0,15% din valoarea creditului de 80.000 lei și înmulțită cu perioada de creditare de 60 luni. Costul finanțării de către împrumutator a primei unice de asigurare de viață este 1.400 Lei, calculat prin aplicarea ratei dobânzii de 6,99% la valoarea din credit reprezentând prima unică de asigurare de 7.200 de Lei finanțată de împrumutator, rezultând o valoare împrumutată de 87.200 lei.

**Costul asigurării primei lunare este de 120 Lei pe lună, calculată ca procent de 0,15% din valoarea creditului din exemplul de mai sus.

Asigurarea de viață este emisă de Generali România prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN. Produsele de card de credit și asigurare de viață sunt opționale, clientul putând aplica pentru un produs de credit fără achiziționarea unui card de credit sau a unei asigurări de viață, în condiții de costuri diferite.

Credit foto: Photo 18000881 © Viorel Dudau | Dreamstime.com