Softlead, primul marketplace de aplicații software din România, încheie un parteneriat cu Visa, lider mondial în domeniul plăților digitale, pentru a oferi acces la soluții software potrivite fiecărui tip de afacere, de la start-up-uri la companii mari și foarte mari, prin intermediul platformei #MarileAfaceriMici.

Softlead este un ecosistem integrat dedicat digitalizării performante, care oferă companiilor informaţii (studii de caz, implementări de succes, recomandări utile pentru achiziții IT/software), precum și consultanţă prin Softlead Digital DNA, singurul instrument care ajută utilizatorii să identifice aplicația software potrivită pentru afacerea lor, să estimeze bugetele necesare și să aibă o imagine clară a gradului de digitalizare a companiei în diferite etape ale dezvoltării acesteia.

În cadrul parteneriatului, toate aceste servicii vor fi accesibile gratuit deţinătorilor de carduri Visa Business, prin intermediul unui raport de digitalizare personalizat, specific fiecărei organizații.

Totodată, parteneriatul include un set de beneficii pentru companiile IT care au în plan creșterea portofoliului de clienți. Astfel, furnizorii de aplicații software care sunt posesori de carduri Visa Business beneficiază de 50% reducere la abonamentele Softlead sau pentru deblocarea lead-urilor (cererilor de oferte IT).

Visa susţine accesul afacerilor mici și mijlocii la economia digitală prin servicii și inițiative menite să le ajute să se adapteze și să-și dezvolte capabilitățile digitale pentru a răspunde cererii consumatorilor de a plăti fără numerar. Platforma #MarileAfaceriMici este parte a acestui angajament, oferind IMM-urilor acces la oferte speciale de comunicații mobile, programe de e-learning, certificate digitale calificate, servicii de facturare și gestiune a stocurilor, soluții de vânzare rapidă și administrarea afacerii sau soluții de optimizare a producției, cu discount-uri de până la 85%.

Totodată, prin accesarea platformei, deținătorii de afaceri mici și mijlocii au la dispoziție informații practice pentru dezvoltarea afacerii în mediul online, precum mijloace de creare a unui website pentru afacerea lor, soluții de vânzare online a produselor sau serviciilor lor sau modalități de promovare a afacerii pe internet. Platforma oferă și informații despre avantajele plăților digitale pentru comercianți și contribuția acestora la dezvoltarea afacerii în general, precum și detalii despre soluțiile de acceptare a plăților cu cardul în magazine și online.

Foto: Dreamstime