SelfPay anunță lansarea unui serviciu de alimentare a conturilor de tranzacționare deținute de clienții Tradesilvania.com, platformă premium de investiții în bunuri digitale cu acționariat 100% românesc. 

Prin intermediul acestuia, utilizatorii platformei crypto Tradesilvania își pot alimenta instant conturile de tranzacționare la oricare din stațiile de plată ale SelfPay din România, pentru a achiziționa ulterior bunuri digitale.

„Suntem mândri că o companie 100% românească, așa cum este SelfPay, se află în avangarda procesului de digitalizare a numerarului, proces care va transforma profund economia viitorului. Conform estimărilor, în România există azi peste un milion de investitori în criptomonede. Pentru oricare dintre ei, acest nou parteneriat semnat cu Tradesilvania asigură un acces mai facil și in siguranta la servicii”, precizează Adrian Badea, CEO-ul SelfPay.

Mai exact, procesul de alimentare a unui cont de tranzacționare în monedă digitală, deschis pe platforma Tradesilvania, este similar cu cel de alimentare al contului bancar sau achitarea unei rate, identificarea plătitorului realizându-se pe baza scanării codului de bare sau prin introducerea codului unic de tranzacționare în ecranul stației de plată.

Parteneriatul dintre SelfPay și Tradesilvania aduce, astfel, bunurile digitale și tranzacțiile blockchain mai aproape de românii interesați de criptomonede, prin stațiile de plată SelfPay, care sunt amplasate în marile rețele de retail modern, în centre comerciale, piețe, benzinării, magazine de proximitate, în sedii ale instituțiilor financiare partenere, cât și în primării sau alte instituții publice. Cu ajutorul acestora, clienții Tradesilvania vor avea posibilitatea de a-și alimenta cu numerar conturile de tranzacționare în criptomonede.

„Suntem încântați să punem bazele unei noi colaborări pentru dezvoltarea infrastructurii crypto în România. Piața monedelor digitale a captat interesul unui public larg, iar cererea din partea consumatorilor continuă să crească. Prin acest parteneriat fructificăm investițiile în infrastructură și dezvoltare din ultimii patru ani, similare cu cele ale partenerului nostru SelfPay. Acest lucru ne permite să facilităm tranzacții instant de alimentare în condiții de securitate maximă”, afirmă Răzvan Moldovan, co-fondator Tradesilvania.

Cât despre obiectivele comune ale SelfPay și Tradesilvania, acestea și-au propus atât democratizarea accesului la bunurile digitale, cât și educarea unei noi generații de investitori în bunuri digitale, potrivit SelfPay.

Prin parteneriatul dintre SelfPay și Tradesilvania, ecosistemul de bunuri digitale și blockchain din România se apropie „mai mult” de așteptările clienților, urmând a-și continua dezvoltarea accelerată în spațiul local și european, conclude compania.

Sursă foto: SelfPay