Revolut lansează, în premieră mondială, în Marea Britanie și în Irlanda terminalul de plăți Revolut Reader, un echipament portabil de mici dimensiuni, destinat comercianților.

Cu această lansare, Revolut intră pe segmentul de acceptare la plată a cardurilor la punctele de vânzare.

În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluție ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianților mai mari, dacă aceștia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate.

Revolut Reader poate accepta plăți instant cu cardul de debit sau de credit, precum și plăți contactless, în deplină siguranță. Echipamentul are capacitatea de funcționare necesară pentru a derula sute de plăți pe zi, doar cu o încărcare, iar viteza de realizare a unei plăți este de sub 5 secunde.

Pe lângă aceste caracteristici, Revolut Reader are avantajul de a permite clienților să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate în contul lor Revolut Business.

„În procesul de concepere a unui produs, echipa noastră se concentrează asupra nevoilor clienților, care solicită: o modalitate rapidă și la îndemână de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie - 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, a spus Maria Garcia Marti, șef Produs Acquiring.

Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS (point of sale) existente în cadrul companiilor, având inclusă și o soluție SDK/API.

Cum ajută Revolut Reader?

Terminalul de plată este ușor de utilizat și configurat și permite clientului să accepte, să deconteze și să gestioneze plăți dintr-un singur cont. De asemenea, produsul vine cu un preț competitiv de până la 0,8% + 0,02 de lire sterline/ tranzacție și un cost unic începând de la 25 de lire sterline sau prețuri personalizate pentru companiile care se ocupă cu volume mari.

Revolut Reader este creat pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiune, pentru comercianții noi sau pentru punctele de tipul ”ghișeu unic”, indiferent de industrie.

Prin deschiderea unui cont de comerciant cu Revolut Business, un client poate conecta un cont de afaceri la Revolut Reader și poate obține acces gratuit la gama de instrumente digitale ale Revolut Business (plăți locale și internaționale, schimb valutar la curs interbancar, IBAN-uri pentru transferuri globale, managementul cheltuielilor, gestionarea cererilor, cheltuielilor, abonamentelor și cardurilor companiei, salarizare).

Sursă foto: Revolut