Revolut și-a extins lista de tokenuri puse la dispoziția clienților, la peste 120 de criptomonede, și aduce un nou token în aplicație, Axelar.

Față de august 2022, Revolut și-a mărit lista de tokenuri cu 50%, ajungând la peste 120 de criptomonede. Modulul Învață include informații educative pentru o selecție de tokenuri și tehnologii, Axelar fiind cel mai recent adăugat. Încă de la lansarea sa, în iulie 2022, secțiunea Învață a contribuit la explicarea jargonului specific industriei criptografice și l-a transformat într-un limbaj mai accesibil unei audiențe vaste.

Peste patru milioane de persoane interesate de cripto au completat cel puțin una dintre cele 18 lecții despre criptomonede din aplicația Revolut, indiferent de vârstă, sex sau experiența financiară. Cursurile din această secțiune au fost special concepute pentru a face mai accesibilă înțelegerea informațiilor despre criptomonede, blockchain și cele mai populare tokenuri și protocoale.

Potrivit datelor interne (analizate în formă agregată și anonimizată), jumătate dintre clienții care au completat cel puțin o lecție despre criptomonede au între 25-44 de ani, indicând relevanța pe care lecțiile despre criptomonede o au în rândul diferitelor generații.

Potrivit unui studiu realizat de Dynata pentru Revolut, în iulie 2023, cel puțin 12% dintre respondenți au declarat că iau în calcul investiția în criptomonede. Cea mai ridicată rată de favorabilitate a fost înregistrată printre clienții bulgari (24%), urmați de polonezi (15%) și de cei ungari (15%).

Noul curs despre criptomoneda Axelar constă în trei lecții, disponibile pentru clienții Revolut din Regatul Unit și SEE. Clienții din SEE pot câștiga până la 3 euro în token-uri WAXL, după completarea unor teste simple. Valoarea totală a recompensei este afișată în aplicație la finalul fiecărui test completat.

Planurile Revolut includ diversificarea conținuturilor educaționale despre criptomonede, până la finalul anului, pe măsură ce și alte token-uri vor fi adăugate în aplicație.

În funcție de particularitățile fiecărei piețe, fie toate cursurile sau o selecție din acestea sunt disponibile pentru clienții din Regatul Unit, SEE, Australia, Singapore sau Brazilia. Recompensele nu se acordă și pe piața britanică.