Clienții băncii digitale Revolut în România vor beneficia de 2% cashback instant, până la 10 lei/plată, atunci când achită cu Revolut cumpărăturile făcute în benzinăriile Socar. Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2024 (inclusiv).

Noul beneficiu este disponibil în funcția in-app, în secțiunea Magazine, și este valabil pentru toate planurile (Standard, Plus, Premium, Metal, Ultra), la plata în benzinării. Aceasta este a doua colaborare dintre cele două companii din România, de la lansarea băncii digitale pe piața locală, în 2018.

„În 2023, plățile făcute în benzinării s-au aflat, din nou, pe locul al treilea în topul categoriilor de cumpărături efectuate de clienții Revolut din România. Datele noastre arată că Revolut este tot mai mult utilizat ca un cont bancar principal în țara noastră și a devenit una dintre metodele preferate de plată printre clienții locali, când cumpără produse și servicii, inclusiv combustibili auto. Am ajuns la o rată de adopție impresionantă de 43% în rândul populației adulte și active din România, în principal datorită ușurinței de a urmări cheltuielile și de a gestiona propriul buget, cu ajutorul Revolut. Așteptăm să ni se alăture și mai mulți clienți, știind că Revolut este cea mai descărcată aplicație financiară din România, de peste 24 de luni, și se poziționează pe primul loc în categoria Finanțe, în 13 țări din Europa. Este o plăcere pentru noi să colaborăm din nou cu Socar și să îi ajutăm pe clienții noștri să își gestioneze cu mai mare ușurință deplasările de zi cu zi, vacanțele sau călătoriile în țară”, a spus Gabriela Simion, Director General Revolut Bank UAB Sucursala România. 

Cashback-ul instant de 2%, până la maximum 10 lei/ plată, este virat automat în contul clientului, după ce s-a efectuat plata cu cardul sau aplicația Revolut la una dintre benzinăriile SOCAR.

Revolut Magazine este o funcționalitate adăugată în aplicație în februarie 2023, prin care clienții pot obține mai mult de la banii lor, datorită cashback-ului instant la achizițiile realizate cu Revolut de la brandurile și comercianții preferați. De la lansare și până în prezent, numărul de branduri incluse în această secțiune aproape s-a triplat, ajungând la 160 de comercianți. 

Pentru a folosi această funcționalitate, utilizatorii Revolut trebuie să intre în secțiunea Lifestyle din aplicație și să selecteze Magazine, apoi să deruleze lista de branduri și comercianți.

Clienții noi trebuie mai întâi să descarce aplicația Revolut pe telefoanele mobile din Google Play sau Apple Store și să își deschidă un cont, să parcurgă procesul Know Your Customer (KYC), pentru ca ulterior să poată accesa Revolut Magazine. Brandurile disponibile în Magazine se pot schimba.