Revolut, aplicația financiară globală cu peste 20 de milioane de clienți în întreaga lume, din care peste două milioane în România, a anunțat lansarea ofertei sale de creditare pe piața din România.

Primii clienți români ai Revolut Bank au fost invitați deja să aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat. Acesta este primul produs de împrumut pe care aplicația îl oferă clienților săi români. Aceștia pot aplica direct în aplicație și pot primi până la 125.000 de lei în câteva minute. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.

De asemenea, clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment.

Conform unui studiu realizat de o companie independentă pentru Revolut, apetitul românilor pentru produse bancare și financiare se orientează tot mai mult spre soluții rapide, transparente și sigure de finanțare. 27% dintre participanții la acest studiu au declarat că ar fi interesați să acceseze, în următoarele 12 luni, carduri de credit, 20% credite de nevoi personale și 11%, produse de tipul Buy Now Pay Later (BNPL).

Pe de altă parte, cel puțin 58% dintre respondenți au indicat costurile mai scăzute drept principalul motiv pentru preferința lor față de soluții de tipul fintech, cum sunt aplicațiile financiare, viteza (57%), siguranța serviciilor (37%) și diversitatea operațiunilor bancare (22%).

Mai concis, iată condițiile și descrierea noului credit de nevoi personale oferit de Revolut.

Suma maximă acordată în monedă locală: 125.000 lei.
Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare și variază între 6,99% și 15,59%, în funcție de profilul clientului.
Fără comisioane de emitere și rambursare anticipată.
Perioadă de rambursare de maximum 60 de luni.
Aprobarea și gestionarea creditului 100% online.
Banii disponibili imediat în contul clientului, după obținerea confirmării online de acordare a creditului, și posibilitatea de a solicita creditul de oriunde, oricând.