Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) organizează un nou meetup online în 21 iunie 2022, de la ora 17.00.

Invitații acestei ediții vor discuta despre platforme financiare așa cum sunt ele construite de către fondatorii de fintech-uri, dar și de industria financiar-bancară, precum și planurile cu privire la dezvoltarea acestora în acest an.

Evenimentele fac parte din demersurile asociației de transformare a comunității de fintech. Calendarul tuturor întâlnirilor a fost anunțat încă de la finalul anului trecut.  

Potrivit organizatorilor, această ediție va fi ultima din acest semestru, urmând o pauză de două luni, iar din septembrie întâlnirile vor reveni pentru ultimele trei ediții din 2022.

Invitații acestei ediții sunt:

  • Diana Seredenciuc – CEO & Fondator, Bankata.ro
  • Andrei Perianu – COO & Co-Fondator, Bankata.ro
  • Tudor Darie – CEO & Fondator, Fagura

Moderatorul acestei ediții este Nic Balaceanu, membru de Board al Asociației Române de Fintech și CEO & Fondator al Lendrise (companie membră RoFin.tech).

Participarea la eveniment se face doar online pe baza de înscriere. Rezervarea unui loc la eveniment se poate face aici.

Edițiile din acest an ale Fintech Minds Meetups au fost dedicate unor subiecte precum plățile, data analytics, smart lending sau open banking și strâns peste 120 de participanți la fiecare întâlnire.

Asociația Română de Fintech a fost fondată în ianuarie 2020 și reunește 20 membri ce reprezintă start-up-uri și scale-up-uri din industria tehnologiilor financiare (fintech).

Aceasta are două obiective fundamentate încă de la fondarea ei: conectarea asociației la autoritățile financiare naționale și europene cu impact în industria fintech, dar și crearea și facilitarea cât mai multor oportunități de dezvoltare pentru membrii asociației

Sursă foto: RoFin.Tech