FlowX.AI a încheiat un parteneriat tehnologic cu UiPath, lider global pe piața de automatizare enterprise. În urma acestui parteneriat, clienții beneficiază de crearea de experiențe digitale extrem de rapid, atât pentru consumatorii, cât și pentru angajații acestora. 

FlowX.AI, companie care a obținut una dintre cele mai mari runde de investiții de tip seed din Europa la sfârșitul lui 2021, le oferă organizațiilor posibilitatea de a-și consolida și transforma sistemele și procesele de business existente, în experiențe omnichannel moderne și unificate pentru clienți și angajați. Aceasta le permite companiilor să obțină rezultate în câteva săptămâni, comparativ cu dezvoltări anterioare care durau ani, și la o viteză de 40 de ori mai mare decât alternativele din piață, fără a fi necesară schimbarea sistemelor existente. 

„Suntem încântați că FlowX.AI devine partener de tehnologie al UiPath. Le-am urmărit evoluția și suntem încrezători că ne vom aduce împreună contribuția prin tehnologie la construirea avantajelor strategice ale clienților noștri comuni și crearea unei experiențe digitale unitare pentru clienții și angajații acestora”, a explicat Dhruv Asher, Senior Vice President, Technology Alliances al UiPath.

Platforma low-code/no-code a FlowX.AI, prin tehnologia proprietară FlowX ZeroRedeploy, dar și prin suita completă de soluții pentru servicii bancare (retail și corporate) și pentru asigurări – FlowBanking.AI și FlowInsurance.AI – le oferă băncilor și companiilor de asigurări avantajul de a lansa în câteva săptămâni experiențe moderne unificate. Astfel, acestea vor putea să dezvolte produse digitale la foarte repede, împlinind, totodată, cerințele necesare pentru scalabilitate și securitate. 

Soluția comună FlowX.AI - UiPath permite companiilor să-și accelereze și să-și îmbunătățească eficiența automatizării, beneficiind de toate avantajele aduse de platforma UiPath, fiind un suport pentru companii în accelerarea transformării digitale pe infrastructura existentă, fără a fi nevoie de investiții substanțiale.  

„Parteneriatul nostru cu UiPath crește gradul de utilizare a automatizării software, contribuind la realizarea unor experiențe digitale moderne pentru clienții și angajații organizațiilor. UiPath oferă o modalitate rapidă și sigură pentru integrarea platformei FlowX.AI peste sistemele existente ale companiilor, construind împreună la o viteză și eficiență fără precedent. Pe măsură ce companiile au din ce în ce mai mare nevoie de a-și fluidiza interacțiunile cu clienții și angajații, prin parteneriatul cu UiPath vom putea crește potențialul comun pentru deservirea clienților globali,” a adăugat și Ioan Iacob, CEO și cofondator FlowX.AI.

Colaborarea dintre cele două companii este demonstrată deja în domeniul serviciilor financiare. Roboții software UiPath au contribuit la accelerarea integrării cu sisteme publice și private pentru validarea și îmbunătățirea utilizării datelor în procesul de verificare și screening al clienților bancari (KYC) și, mai departe, platforma FlowX.AI a fluidizat experiențele de onboarding ale acestora.

Prin gradul crescut de automatizare, cele două soluții fac ca onboarding-ul unei persoane fizice, dar și al unui IMM să se întâmple în mai puțin de 10 minute, fapt ce contribuie la o experiență îmbunătățită a clienților și a angajaților din front office. 

Prin acest parteneriat, FlowX.AI primește recunoașterea de Advanced Tech Partner în cadrul UiPath Technology Alliance Partnership Program.

FlowX.AI le permite instituțiilor financiare și companiilor mari să-și transforme rapid procesele dedicate angajaților și clienților în aplicații digitale unificate, de tip omnichannel. Acest lucru se întâmplă fără modificări în tehnologia legacy, fără a fi nevoie de abilități tehnologice avansate și la doar o fracțiune din costul obișnuit.