Finqware, compania fintech care pune la lucru tehnologia open banking pentru a oferi FinqTreasury, platforma de ultima generație de cash management și reconciliere a conturilor, l-a angajat pe Radu Pojoga ca Chief Revenue Officer (CRO) al companiei. El va prelua strategia și operațiunile de dezvoltare a afacerii Finqware și va conduce extinderea companiei către noi segmente și parteneriate.

Radu va juca un rol esențial în construirea și conducerea organizației de vânzări Finqware, lucrând în mod interfuncțional pentru a dezvolta și a conduce strategia de vânzări end-to-end. În calitate de CRO, el va defini ciclurile de venituri, metodele de introducere pe piață, dezvoltarea valorii clienților și va extinde echipa de vânzări ale companiei, fiind responsabil pentru veniturile globale ale platformei FinqTreasury.

„Finqware este deja recunoscută la nivel regional ca un campion al inovației fintech în spațiul open banking, având o platformă tehnologică de ultimă generație, testată deja în parteneriat cu nume mari de bănci din CEE. Tehnologia open banking este, fără îndoială, esența transformării digitale în managementul financiar al afacerilor corporative și sunt foarte încântat să profit de oportunitatea de a construi și implementa o mare poveste de succes internațional”, spune Radu Pojoga, noul CRO al Finqware.

Înainte de a se alătura Finqware, Radu Pojoga a avut mai multe poziții de dezvoltare a afacerilor de nivel executiv în companii de telecomunicații, servicii financiare și fintech. În perioada cât a condus timp de zece ani operațiunile MoneyGram în regiune în diferite roluri (Country Leader pentru România și Bulgaria, Director Regional pentru SEE sau Key Partnership Head pentru Europa de Sud), Radu și-a construit o reputație și o rețea care îl vor ajuta în noile responsabilități. El a absolvit programul de Executive MBA al WU Executive Academy din Viena și este, de asemenea, absolvent al programului de educație executivă fintech al Universității din Oxford.