Citi a inclus soluția FinqTreasury în noua sa platformă Apps&Integration, promovând-o la nivel global ca o soluție recomandată pentru integrarea cu API-ul Citi Connect.

FinqTreasury oferă o gamă variată de funcții menite să ajute companiile să automatizeze diverse sarcini, inclusiv obținerea unei vizibilități în timp real cu toate băncile din toate țările și entitățile cu care lucrează un grup de companii, gestionarea lichidității, automatizarea plăților și reconcilierea încasărilor.

Soluția de automatizare a managementului trezoreriei se bazează pe API-uri open banking și poate fi integrată cu ușurință în sistemele existente de management ale companiilor (ERP).

„Suntem încântați să fim recunoscuți de Citi ca partener de încredere în automatizarea managementului trezoreriei”, a spus Cosmin Cosma, CEO al Finqware. „Această apreciere subliniază angajamentul nostru de a oferi soluții inovatoare care ajută companiile să-și optimizeze procesele de trezorerie și să-și mărească eficiența. Ne mândrim că suntem singura soluție europeană listată și cea mai tânără companie prezentă pe portalul Citi, și suntem entuziasmați să continuăm colaborarea cu Citi și alte instituții financiare de top pentru a aduce soluțiile noastre la nivel global.”

Finqware este o companie fintech românească cu operațiuni europene, specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare de automatizare a operațiunilor financiare pentru companii.

Platforma FinqTreasury, împreună cu noul modul FinqPayments, sunt destinate gestionării trezoreriei și plăților corporative și este deja implementată în România la o serie de clienți, printre care Medlife, Fan Courier, One Properties, Nepi Rockcastle, Electrica Furnizare, SelfPay și alții.