NN România anunță numirea lui Cătălin Vasile în rolul de Chief Sales Officer începând cu luna mai 2023. Acesta îl înlocuiește pe Juan Canellas Balanza, care a preluat poziția de Head of Distribution International în cadrul NN Group, după cinci ani petrecuți în echipa de conducere a NN din România.

Cătălin are cunoștințe valoroase în industria serviciilor financiare din România şi expertiză amplă în dezvoltarea de inițiative strategice. De-a lungul carierei, s-a implicat în dezvoltarea operațiunilor și digitalizarea proceselor de vânzări în companii precum ING Bank, Trend Consult și mindit.io, contribuind la construirea de noi capabilități de vânzare, la transformarea distribuției și la îmbunătățirea experienței clienților.

„Din rolul de Chief Sales Officer al NN România, misiunea mea va fi să susțin dezvoltarea strategică a operațiunilor de vânzări și a modelului digitalizat de distribuție și consultanță financiară. Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii private o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu produsele de asigurare și pensie privată”, a spus Cătălin Vasile.

Cătălin Vasile este absolvent al Facultății de Matematică și Informatică și a urmat un MBA în cadrul Bucharest School of Management. Totodată, s-a implicat de-a lungul timpului în multiple inițiative de impact desfășurate de organizații precum Startarium sau Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști.

+

NN este prima companie internațională de asigurări de viață care a intrat pe piața din România, în 1997, iar de aproape 16 ani activează și pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe piețele de profil.

În prezent, NN are 500 de angajați și 1.600 de consultanți financiari și manageri în forța de vânzări și susține peste 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii, un sfert din populația activă a României, să protejeze tot ceea ce contează mai mult pentru ei.