Raiffeisen Bank a decis să majoreze dobânzile la toate depozitele la termen, în lei, dedicate persoanelor fizice, din oferta curentă a băncii. 

„Continuăm consilierea și încurajarea clienților să-și creeze o rezervă financiară sănătoasă și să economisească pentru planurile pe termen scurt și mediu, ca parte a strategiei noastre de a fi cei mai buni consultanți pentru clienții noștri și pentru nevoile lor financiare. Totodată, prin această creștere ne dorim și reducerea impactului negativ, indus de inflația în creștere, asupra disponibilităților clienților noștri”, a spus Cătălin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.  

Cea mai mare dobândă, în lei, plătită de Raiffeisen Bank este de 6.00% pe an, pentru depozitele cu scadență de 2 ani. 

Pe lângă depozitele standard, pe termen de 12 și 24 luni, clienții pot opta și pentru Flexidepozit. Acesta este un depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentări ulterioare multiple, dar și o retragere parțială, în caz de nevoie. 

Oferta de produse economisire e completată de contul de economii Super Acces Plus în lei, fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere. 

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online. 

Sursă foto: Photo 17886259 © Viorel Dudau | Dreamstime.com