Libra Internet Bank aduce și clienților săi persoane juridice, începând din 18 ianurie 2021, Apple Pay - o modalitate de plată simplă și comodă, prin care clienții pot folosi facilitățile unui iPhone pentru realizarea tranzacțiilor într-un mod sigur, fără a mai fi nevoiți să prezinte sau să înmâneze cardul la efectuarea unei plăți la POS.

Pentru a efectua o plată contactless, clienții trebuie doar să își apropie dispozitivul iPhone sau Apple Watch de un terminal de plată. Fiecare achiziție Apple Pay este securizată, fiind autentificată cu Face ID, Touch ID sau codul de acces al dispozitivului, precum și cu un cod dinamic, unic de securitate. Apple Pay este acceptat în magazine alimentare, farmacii, taxiuri, restaurante, cafenele, magazine de retail și multe alte locuri.FSB 2023

Clienții pot utiliza, de asemenea, Apple Pay pe iPhone, iPad și Mac pentru a face achiziții simplu și rapid în aplicații sau pe pagini web, în Safari, fără să fie nevoie să-și creeze conturi sau să introducă în mod repetat informații despre datele de livrare și facturare. Apple Pay face mai ușoară plata pentru livrările de mâncare sau de cumpărături alimentare, cumpărături online, transport și parcare, printre altele. Apple Pay poate fi folosit și pentru a efectua plăți în aplicații de pe Apple Watch.

Securitatea și confidențialitatea sunt fundamentale pentru Apple Pay. Atunci când clienții folosesc un card de credit sau de debit cu Apple Pay, numerele cardurilor nu sunt stocate pe dispozitiv și nici pe serverele Apple. În schimb, este atribuit un Numar unic de Cont al Dispozitivului, criptat și stocat în siguranță în Secure Element, un cip certificat, standard pentru industrie, conceput pentru a stoca informațiile de plată în siguranță pe dispozitiv.

Apple Pay este ușor de configurat. Pe iPhone, doar deschideți aplicatia Wallet, atingeți + și urmați pașii pentru a adăuga carduri Visa business emise de Libra Internet Bank. Odată ce un client adaugă un card în iPhone, Apple Watch, iPad și Mac, poate începe imediat să utilizeze Apple Pay pe acel dispozitiv. Clienții vor primi în continuare beneficiile oferite de cardurile Visa emise de Libra Internet Bank.

Credit foto: Photo 162910027 / Apple Pay © Prykhodov | Dreamstime.com