Altex ȋmpreună cu principalul său partener de creditare, Credex IFN, lansează ,,Creditul Bani Gheață”, prin intermediul căruia clienții pot obține până la 10.000 lei, cash, pe loc, ȋn orice magazin Altex și Media Galaxy. Ȋn plus, beneficiază de o perioadă de grație de 30 zile, ȋn care pot returna banii fără niciun fel de dobândă sau alte comisioane.

,,Am gândit acest credit ȋn contextul ȋn care traversăm o perioadă marcată de scumpiri pe linie, ȋn care apar și tot felul de cheltuieli neprevăzute. Venim cu o soluție prin care ne ajutăm clienții să depășească eventuale momente de criză, rapid, sigur și fără costuri mari, pe termen scurt sau mediu. «Creditul Bani Gheață» nu este condiționat de o comandă trecută sau viitoare la Altex și oricine poate aplica pentru acest serviciu financiar”, a spus Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Clienții pot aplica fizic pentru un credit, în oricare dintre magazinele Altex și Media Galaxy, sau online, pe site-ul Altex. Finanțarea creditelor de nevoi personale poate ajunge până 20.000 lei, iar clienții care aleg să meargă ȋn magazine au două opțiuni: fie aleg să primească banii cash, dacă vorbim despre suma maximă de 10.000 de lei, fie o sumă mai mare, ȋn cont. Cei care aplică online vor primi toți banii ȋn cont.

Dacă beneficiarii returnează suma ȋmprumutată, integral, ȋn 30 de zile, au costuri zero ale dobânzilor și comisioanelor. Cu alte cuvinte, plătesc exact cât au primit. Dacă aleg o perioadă mai lungă de rambursare, dobânda este fixă și pornește de la 9,99%.

,,Ne bucurăm că putem extinde parteneriatul cu Altex, de la credite de bunuri de consum și la credite de nevoi personale. «Creditul Bani Gheață» a fost special conceput pentru clienții Altex, pentru situații neprevăzute sau nevoi imediate. Acest serviciu este accesibil atât salariaților, cât și pensionarilor, iar cei care aplică nu trebuie să dețină un card de credit. Folosim un flux de creditare digital pentru contractele de credit, iar acest lucru înseamnă un proces extrem de rapid de aprobare pentru clienți, în 30 de minute pot pleca acasă cu banii cash”, afirmă și Traian Baicu, director general al Credex IFN.  

Persoanele interesate de accesarea creditului ,,Bani Gheață” pot afla mai multe detalii de la ofițerii Credex din magazinele Altex și Media Galaxy sau de aici.

Înființată în anul 2018, Credex IFN este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.

Credex IFN oferă soluții de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianților parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN și prin intermediul Aplicației Mobile Credex.

Credit foto: Photo 92774 © Dana Rothstein | Dreamstime.com