EY România își consolidează echipa regională din Transilvania prin numirea lui Ovidiu Zaberca în funcția de Business Development Director. Odată cu extinderea echipei, compania urmărește să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri local.

„Prin birourile noastre regionale, suntem prezenți în Timișoara și Cluj-Napoca încă din 2008, regiunile din jurul acestor orașe rămânând poli principali de atracție pentru investitori, conform studiilor EY. În acest context, dorința noastră este să acoperim aceste zone cu pachetul necesar de servicii care să răspundă atât nevoilor companiilor mature, cât și ale celor aflate la început de drum în construirea unei afaceri de succes”, a spus Alex Milcev, Partener, liderul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, EY România.   

Ovidiu Zaberca va fi responsabil cu strategia și inițiativele de dezvoltare a pieței, având ca scop întărirea prezenței regionale a companiei și consolidarea poziției sale de lider în serviciile profesionale dedicate companiilor mijlocii și mari și de consultant de încredere pentru afacerile antreprenoriale. Activitatea sa se va desfășura la nivelul tuturor liniilor de servicii EY, concentrându-se, în principal, pe practica de audit și consultanță fiscală.

Ovidiu Zaberca are o experiență de 16 ani în vânzări de servicii și business development, în ultimii ani ocupând poziții similare în cadrul unor companii de servicii profesionale. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, unde a studiat Științe Politice, Comunicare și Philosophical Counseling.