Visa şi FaraGrija.ro, companie de servicii conexe de asistență auto (consultanță la dauna auto), au încheiat un parteneriat strategic destinat să ofere beneficii deținătorilor de carduri Visa Business. Deținătorii cardurilor Visa Business beneficiază de o reducere de 40% la pachetele FaraGrija.ro, care oferă acces la servicii de asistență auto de înaltă calitate la costuri reduse.

 În cazul cardurilor Visa Platinum Business, Visa Infinite Business și Visa Infinite, posesorii primesc integral ca beneficiu pachetul „FărăGrijă” Premium. Acest pachet include:

  • Tractare în caz de accident și defecțiune mecanică: Servicii rapide și eficiente pentru a asigura continuarea activităților zilnice.
  • Evaluare daună și servicii juridice: Evaluarea obiectivă și independentă a daunelor și suport juridic în gestionarea acestora.
  • Mașină la schimb: Oferirea unui vehicul de schimb pentru a minimiza impactul unui accident asupra activității de zi cu zi.
  • Deschidere dosar de daună și consultanță pe durata întregului proces: Suport dedicat pentru gestionarea daunelor auto, de la deschiderea dosarului până la soluționarea acestuia.


Visa Infinite Business este primul card de pe piața bancară din România din nișa Infinite Business, oferind o serie de avantaje superioare celor din categoria Premium. Aceste carduri oferă experiențe unice, precum și recompense premium și instrumente online ușor de utilizat pentru gestionarea cheltuielilor. Beneficiile premium sunt concepute pentru a adăuga un plus de valoare vieții de zi cu zi, ducând serviciile personalizate la cel mai înalt nivel.


„Suntem încântați de parteneriatul cu Visa, care ne permite să oferim antreprenorilor din România servicii de asistență premium în cazul daunelor auto. Acestea le salvează timp important și le oferă liniștea necesară pentru a se dedica lucrurilor importante care contează pentru ei. Pachetul FarăGrijă Premium, disponibil gratuit pentru deținătorii cardurilor Visa Platinum Business, Visa Infinite Business și Visa Infinite, este un exemplu de servicii premium oferite cu dedicare și profesionalism clienților de către o echipă cu multă experiență în domeniu.”, a declarat Dan Cobeanu, CEO Faragrija.ro.

„Ne bucurăm să colaborăm cu FaraGrija.ro pentru a oferi beneficii deținătorilor de carduri Visa Business din România. Am început să construim platforma Marile Afaceri Mici acum 3 ani în România și cu fiecare parteneriat îmbogățim accesul IMM-urilor la servicii de calitate la prețuri accesibile. În plus, prin acest parteneriat vrem să ne adresăm unui segment relativ nou în România, însă cu foarte mult potențial de dezvoltare, și anume segmentul business premium. Cardurile Visa Infinite Business și Visa Platinum Business oferă nu doar soluții financiare avansate, ci și suport esențial în situații critice, asigurându-le antreprenorilor liniștea necesară pentru a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții. Toate aceste avantaje sunt menite să răspundă nevoilor de zi cu zi și să transforme confortul într-un stil de viață în sine.”, a declarat Claudia Cruceru, Business Development Director Visa pentru România, Bulgaria, Croația, Slovenia.