Vestinda, marketplace-ul româneasc dedicat automatizării tranzacționării și investițiilor în Web3 și nu numai, a fost acceptat în acceleratorul Techstars. Cohorta Boston este un program dedicat startup-urilor crypto și blockchain.

Vestinda, care a fost încorporată în 2022, are ca obiectiv al participării în acclerator să intre pe piața din SUA.

„Suntem încântați să facem parte din cohorta Techstars Crypto Boston 2023”, a spus Alin Breaban, CEO al Vestinda. „Aceasta este o piatră de hotar importantă pentru compania noastră și suntem încântați să învățăm de la cei mai buni din industrie și să ne facem conexiuni valoroase pe măsură ce ne extindem pe piața din SUA. Suntem încrezători că timpul petrecut în Statele Unite, interacționând cu investitori din Boston și Miami și comunitățile locale Web3, va fi o experiență transformatoare pentru compania noastră și pentru noi.”

Platforma Vestinda facilitează accesul la strategii testate și comunități, automatizări și algoritmi inteligenți pentru a investi în crypto, astfel încât oricine să își poată construi un portofoliu diversificat fără a necesita cunoștințe de programare.

Prin participarea la Techstars Crypto Boston, Vestinda va avea ocazia să-și dezvolte în continuare tehnologia și să interacționeze cu potențiali clienți și parteneri din spațiul crypto și Web3.

În prezent, compania are primii clienți plătitori, peste 25 de milioane de dolari au fost tranzacționați prin platforma sa și a lansat un algoritm de tranzacționare crypto în colaborare cu un trader profesionist.

CITEȘTE ȘI: Nou algoritm de crypto trading de la Vestinda

Vestinda și-a propus ca, în 2023, să se dezvolte pe trei piloni:

  • deservirea comunităților de tranzacționare și investiții pentru a ajuta investitoriil să-și construiască portofolii automate în Crypto;
  • extinderea la active tradiționale și conectarea Web3 cu infrastructura pentru portofolii diversificate;
  • construirea tehnologiei și a produselor pentru platforme în Web3 și nu numai.

+

Techstars Crypto Boston este un program de accelerare de 13 săptămâni care se concentrează pe sprijinirea startup-urilor early-stage în spațiul crypto și blockchain.

MAI MULT: Citește informații despre Vestinda și fintech-uri în raportul „Romania' Fintech Map 2022”

Programul, care este derulat în parteneriat cu Algorand, o companie de top blockchain, își propune să ajute antreprenorii să-și dezvolte și să-și extindă afacerile, oferind acces la o rețea de mentori de success, investitori și resurse.

Pe tot parcursul programului, startup-urile participante vor avea ocazia să învețe de la experți din industrie, să primească mentorat personalizat și să participe la ateliere educaționale săptămânale care acoperă subiecte precum dezvoltare de produse, strângere de fonduri și marketing.

Techstars Crypto Boston se încheie cu un Demo Day, în care startup-urile participante au șansa de a-și prezenta companiile în fața unor investitori și lideri din industrie din SUA.

+

Vestinda este on fintech lansat în România care oferă tehnologie pentru automatizarea portofoliilor și îmbunătățirea infrastructurii de tranzacționare și investiții în Web 3 și nu numai. Lansată în 2021 de fondatorii Alin Breaban și Diana Drajneanu, platforma reunește investitori, traderi și brokeri într-un ecosistem care își propune să democratizeze accesul la portofolii complete și la algoritmi avansați de investiții.

Foto: Vestinda