TBI Bank oferă o gamă largă de maturități (până la 36 de luni) cu dobânzi mărite, disponibile atât online, cât și în sucursale. Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%, reprezentând una dintre cele mai bune oferte de pe piață.

TBI Bank vrea să devină banca preferată pentru economisire și, pe lângă dobânzi, oferă comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale și pentru administrare, precum și pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

Clienții își pot prelungi cu ușurință depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată și capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obține o dobândă de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii pot avea și mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piața depozitelor”, a spus Lukas Tursa, SVP Funding.

TBI Bank oferă dobânzi competitive la depozite datorită profitabilității ridicate, dar și a eficienței operaționale asigurate de alegerea unei căi digitale mai puțin costisitoare, care permite băncii să împartă economiile de costuri cu clienții.

TBI Bank operează în Bulgaria, România, Germania, Lituania și Grecia. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu aproape 13.000 de comercianți și retaileri mici și mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite.