Tbi bank a încheiat un parteneriat cu StartDecor, retailer român de decorațiuni pentru casă: clienții pot cumpăra produse, de la mobilă la covoare, prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau în 6-12 rate cu dobândă.

La finalizarea comenzii pe site-ul comerciantului, cumpărătorii pot selecta opțiunea „Plata în rate prin tbi bank”. Apoi, după completarea cererii de credit, aceasta va fi aprobată rapid de către tbi bank. Soluțiile de finanțare BNPL sunt accesibile cu ușurință, permițând consumatorilor să distribuie costul total al achizițiilor în rate egale. Această opțiune le permite clienților să facă mai multe cumpărături sau să achiziționeze produse de valoare mai mare, în timp ce comercianții beneficiază de un nou instrument care poate răspunde mai eficient nevoilor consumatorilor.

„Pe măsură ce costurile continuă să crească, inclusiv cele legate de decorarea locuințelor, oamenii au nevoie din ce în ce mai mult de soluții alternative inteligente de finanțare pentru a-și menține un nivel de trai ridicat. Pentru a rămâne aproape de clienții noștri într-un context social și economic complex, am încheiat un parteneriat cu StartDecor, un jucător dinamic în sectorul retailului cu decorațiuni și mobilă. Acest nou acord le permite românilor să plătească mai ușor pentru decorațiuni interioare și alte produse, fără a pune presiune pe bugetul familiei”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi.

În ultimul an, a existat o cerere tot mai mare din partea oamenilor pentru soluții alternative de plată, atât în magazinele online, cât și în cele offline. Această creștere a fost determinată de dorința oamenilor de a avea acces la produse de calitate, fără a pune presiune suplimentară pe bugetul de cheltuieli, inclusiv în sectorul decorațiunilor pentru casă și al mobilierului.

„Asigurarea accesului clienților noștri la produse de calitate pentru casă a fost întotdeauna o prioritate, în special în perioadele economice dificile. Parteneriatul nostru cu un aliat puternic precum tbi bank ne permite să oferim consumatorilor o soluție inteligentă pentru achiziționarea rapidă și ușoară a oricărui produs pentru locuință”, a spus Adrian Moga, CEO, StartDecor.

Dan Stănică, tbi: „BNPL funcționează, în doar câteva minute, și în magazinele offline”

Dan Stănică, eCommerce Director tbi bank, a povestit anterior, la Future Banking Summit 2023, despre peisajul BNPL din România, de la provocări la perspective.

Anul trecut, pentru a-i ajuta pe retaileri să-și crească vânzările și să ofere clienților un nou instrument eficient de finanțare, tbi bank a încheiat un parteneriat cu EuPlatesc.ro, unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți din România, care lucrează cu aproape 2.000 de comercianți.

Clienții vor avea acces mai ușor la un portofoliu mai mare de produse de înaltă calitate, prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL), care le permite să plătească în patru rate fără dobândă sau să aplice pentru finanțări pe perioade mai lungi, cu rate accesibile.

tbi bank oferă un instrument de plată online flexibil, disponibil 24/7, cu un flux 100% online prin semnătură electronică. Clienții pot alege perioada de plată, fie 4 luni, fie între 6 și 60 de luni, în funcție de nevoile lor, și pot plăti în avans în orice moment, fără niciun cost.