SeedBlink, platforma europeană de start-up investment și equity management axată pe tehnologie, introduce o serie de dezvoltări ale produsului în cadrul Fall Release, pentru a simplifica și îmbunătăți procesele de acces și înțelegere a investițiilor pentru companiile europene și acționarii acestora. Noile instrumente sunt destinate fondatorilor, dar și investitorilor.

NimityLink, programul de ambasadori SeedBlink, invită fondatorii, investitorii și mentorii start-upurilor europene să se înscrie în proiect până la finalul lunii noiembrie. Această inițiativă de recomandări are potentialul de a deveni o comunitate europeană, prin redefinirea tabelelor tradiționale de capitalizare și integrare a numeroși stakeholderi europeni în acelasi loc.

În calitate de ambasadori NimityLink, participanții vor primi acțiuni SeedBlink, vor contribui în mod activ la evoluția produsului ca parte a echipei extinse, vor beneficia gratuit de calitatea de membru al SeedBlink Club, vor primi acces la Tech Investors Academy și își vor asigura o invitație exclusivă în cadrul unei comunități de experți.

„SeedBlink este ferm hotărât să transforme abordarea europeană a deținerii de acțiuni, prin creșterea gradului de cunoaștere și înțelegere cu privire la equity management. Spre deosebire de cultura prosperă a capitalurilor proprii din Statele Unite, Europa se confruntă cu provocări semnificative. Inovațiile constante ale SeedBlink sunt întocmai pentru a revoluționa accesul, gestionarea și tranzacționarea acțiunilor”, spune Andrei Dudoiu (foto), Cofondator și Managing Partner al SeedBlink.

Instrumentele introduse de SeedBlink pentru susținerea fondatorilor sunt următoarele:

Simulations este noul instrument al Nimity, conceput pentru a oferi antreprenorilor o modalitate ușoară de a anticipa implicațiile financiare și de capital ale unor runde de finanțare potențiale, de la diluție până la impactul opțiunilor. Simulations transpune dinamicile financiare complexe în imagini clare, ușor de înțeles, sporind transparența în ceea ce privește distribuția capitalului și structurile de proprietate.

Community Stars reprezintă un nou tip de rundă de finanțare susținut de platforma de investiții, dedicat start-upurilor aflate la început de drum, absolvente ale acceleratoarelor de tehnologie și de afaceri. Inițiativa își propune să conecteze fondatorii cu comunitățile lor, oferind un sprijin decisiv în timpul etapelor de creștere inițială esențiale.

Aflat în faza beta, EquiBot este chatbotul bazat pe inteligență artificială care explică concepte complexe de equity management. Asistentul EquiBot își propune să susțină eforturile de educație a utilizatorilor cu privire la capitalul propriu, fonduri de investiții, statistici despre industrie și totodată să ofere informații despre funcționarea SeedBlink și Nimity.