Revolut Bank lansează o nouă ofertă pentru clienții români și majorează la 200.000 de lei (+60%) plafonul maxim al sumelor ce pot fi acordate clienților care aplică pentru un credit de consum în lei. Oferta este valabilă până la 31 iulie 2023.

De la lansarea produsului în România, în august 2022, Revolut Bank a acordat credite de consum în valoare de peste 90 de milioane de euro în moneda locală (446 milioane RON).

Într-un context economic dificil, Revolut le propune clienților români una dintre cele mai responsabile și mai accesibile variante de credit de nevoi personale de pe piața locală, cu o rată a dobânzii cuprinse între 7,99% și maximum 16,99% , dobândă fixă pentru întreaga perioadă de creditare care poate fi de maximum 60 de luni, fără alte condiții de acordare precum încheierea unei asigurări de viață sau transferul venitului în contul Revolut. Creditul de consum se acordă exclusiv în moneda locală RON și poate fi accesat și gestionat de către clienți direct în aplicație prin intermediul unui proces 100% digital.

„Încă de la lansarea Revolut pe piața locală, acum cinci ani, ambiția noastră a fost, și a rămas, aceea de a simplifica accesul clienților la produse financiare de o calitate excelentă și cu costuri cât mai avantajoase”, spune Gabriela Simion, General Manager Sucursala Revolut Bank România și Italia.

„Am aflat din cercetările noastre interne și din studiile în rândul clienților cât de importantă este pentru aceștia o relație stabilă cu un partener financiar pe termen lung, așa cum este și super-aplicația noastră. Pentru Revolut, este o prioritate protejarea intereselor clienților prin promovarea unor oferte de finanțare responsabile și care să le confere acestora flexibilitate în obținerea sumelor necesare, atunci când au nevoie.

Această ofertă aniversară este menită să sprijine clienții noștri în atingerea obiectivelor personale, indiferent de anvergura acestora și, în egală măsură, este modul nostru de a le mulțumi românilor pentru încrederea acordată în toată această perioadă”, completează Gabriela Simion.

Tot procesul este simplu, lipsit de birocrație sau deplasări inutile la bancă, inclusiv etapele de analiză a profilului clientului și a capacității sale de rambursare a împrumutului, fără a se solicita documente tipărite sau alte forme materiale de documentare a cererii clientului. Contractul de credit este semnat cu o semnătură electronică calificată, iar fondurile sunt puse la dispoziție instant în contul clientului.