Raiffeisen Bank sprijin cetățenii ucraineni refugiați în România, nevoiți să-și părăsească casele din cauza situației grele din Ucraina, prin acces la servicii bancare esențiale, fără costuri, pentru cardurile lor emise în Ucraina cum sunt: efectuarea de plăți la POS-urile băncii, retrageri de numerar de la ATM/ MFM-urile băncii.    

De asemenea, banca oferă posibilitatea deschiderii unui cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, în orice agenție a băncii, pe baza pașaportului sau a actului de identitate ucrainean, valide. 

„Pentru persoanele refugiate din Ucraina facem toate eforturile să aibă acces la banii lor și să facă plăti în siguranță și fără costuri. De aceea le oferim gratuit cont curent cu card de debit atașat, în lei, emis pe loc, cu ajutorul căruia pot face retrageri de numerar gratuite, atât pe teritoriul României, cât și în Uniunea Europeană. De asemenea, retragerile și plățile făcute cu carduri emise în Ucraina la ATM/MFM-urile și POS-urile noastre sunt cu costuri 0”, a spus Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank România.  

Credit foto: Photo 91178397 © Fckncg | Dreamstime.com