Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara locală a Grupului Intesa Sanpaolo, oferă clienților săi un produs de economisire cu asigurare de viață inclusă, în cadrul parteneriatului strategic încheiat cu Groupama, liderul pieței de asigurări din România.

Depozitul la termen în lei, disponibil împreună cu asigurarea de viață, beneficiază de dobândă de 7,75% pe an, acordată în avans la constituire, în contul curent al clientului, iar prima unică de asigurare se plătește automat din contul acestuia. În cazul desființării depozitului înainte de termen, banca va reține valoarea dobânzii plătite din valoarea depozitului. Depozitul la termen este constituit pentru o perioadă de 12 luni în lei, fără prelungire automată la scadență, iar suma minimă necesară este de 10.000 lei.

„Ne bucurăm că avem ocazia de a extinde parteneriatul nostru cu Intesa Sanpaolo Bank și de a oferi împreună servicii complete, care răspund nevoilor reale ale clienților noștri. Asigurările înseamnă în primul rând continuitate, iar rolul nostru este acela de a ne asigura că suntem partenerul de care oamenii au nevoie pentru a-și trăi viețile cu încredere și a fi pregătiți să depășeașcă orice obstacol, fie el mai mic sau mai mare”, spune Alexandru Georgescu, Director Național Vânzări Groupama.

Asigurarea de viață atașată este valabilă pe o perioadă de 12 luni și oferă siguranță financiară pentru membrii familiei, în cazul producerii unor evenimente nefericite, precum decesul din accident sau boală.

Totodată, pe toată durata de valabilitate a asigurării, este disponibil și accesul la serviciul de chat medical ÎntreabăMedic, o platformă inovatoare de suport medical la distanță, prin care clienții beneficiază gratuit, 24/7, de sfatul medicului, sub forma unor micro-consultații oferite de doctori reali licențiați, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS.

De asemenea, în cazul desființării anticipate a depozitului, clientul poate alege să continue contractul de asigurare sau să îl anuleze, caz în care va primi prima de asigurare pro rată.

Depozitul la termen cu asigurare de viață inclusă este destinat persoanelor fizice, cetățeni români care au domiciliul sau reședința în Romania și care au împlinit 18 ani până la momentul deschiderii depozitului.

Foto: Dreamstime