Toți clienții Credit Europe Bank posesori de carduri de credit beneficiază din luna mai de o nouă modalitate simplă și rapidă de plată a ratelor lunare, datorită parteneriatului încheiat de PayPoint România și bancă.

Astfel, deținătorii cardurilor de credit emise de către bancă vor putea efectua plăți fără comision la cele aproximativ 20.000 de terminale PayPoint din toată țara, cu înregistrarea plății în contul de client în aceeași zi (dacă plata a fost făcută într-o zi lucrătoare înainte de ora 22:00).

Deținătorii cardurilor CardAvantaj, CEB Diamond, și Optimo Card pot achita de acum contravaloarea ratelor la orice punct de plată PayPoint pe baza extrasului de cont aferent cardului de credit, în variantă tipărită sau electronică. Pentru a finaliza cu succes operațiunea, comerciantul va scana codul de bare cu ajutorul terminalului PayPoint, pentru a identifica numărul de cont.

„Venim încă o dată în întâmpinarea clienților noștri posesori de carduri de credit prin noul parteneriat cu PayPoint. Astfel, le asigurăm acestora o nouă metodă sigură și simplă de rambursare a extraselor cardurilor de credit. Colaborarea completează și extinde soluțiile existente crescând și mai mult acoperirea geografică și alternativele din fiecare zonă. Continuăm să punem accentul pe a identifica soluții facile, care să le simplifice viața clienților”, a spus Yakup Çil, CEO Credit Europe Bank România.

Utilizatorii pot plăti în numerar contravaloarea sumei de pe extras, iar pentru fiecare tranzacție se va elibera un bon care certifică înregistrarea plății. Suma maximă ce poate fi achitată într-o tranzacție este de 5.000 de lei. Utilizatorii care doresc să ramburseze o sumă ce depășește acest prag, pot efectua tranzacții suplimentare.

PayPoint, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail din România, își diversifică astfel portofoliul de produse oferite comercianților din rețeaua sa, iar clienții finali se vor bucura de mai multe opțiuni de plată la orice punct PayPoint din țară.

„Știm că oamenii au nevoie de soluții de plată simple și ușor de accesat, aflate în proximitatea zonei unde locuiesc sau unde își desfășoară activitatea. Unul dintre cele mai importante obiective ale PayPoint este simplificarea plăților pentru toată lumea, iar prin parteneriatul încheiat cu Credit Europe Bank reușim să ne atingem acest scop și să extindem gama de servicii pe care o punem la dispoziție în rețeaua noastră de parteneri. Alte noi opțiuni de plată vor fi adăugate pe parcursul acestui an, dar vom anunța mai multe detalii în curând”, a afirmat și Utku Ogrendil, CEO al PayPoint Services România.

Portofoliul Credit Europe Bank include carduri de credit pentru cumpărături în rate, pentru plăți pe plan local și internațional. Din oferta Credit Europe Bank România fac parte CardAvantaj, Optimo Card și CEB Diamond.

+

Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca este activă din anul 1993, când a activat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.