Mokka a încheiat parteneriate cu încă doi retaileri online: Office Shoes și Mi-Home Xiaomi.

Office Shoes oferă clienților săi posibilitatea să achite cumpărăturile cu Mokka BNPL în rate egale, personalizate după preferințe, de la la 3 la 12 de luni, cu zero avans pentru produsele cumpărate și dobândă 0 la plata în termen de 30 de zile. Aceeași facilitate este prezentă încă de la finalul anului trecut și în oferta Mi-Home.

Doar cu telefonul și cartea de identitate și în mai puțin de două minute, clienții celor doi retaileri pot să achiziționeze produsele dorite cu Mokka BNPL.

Mokka permite utilizatorilor să opteze între mai multe variante de rambursare, să-și personalizeze ratele și data scadentă în funcție de interesele personale. De asemenea, pot opta pentru schimbarea datei scadente și adaptarea graficului de rambursare în funcție de bugetul personal sau pot transfera fonduri în contul personal.

Cu comision 0% pentru rambursarea în termen de o lună, utilizatorii Mokka achită doar 1,3%/lună indiferent pentru ce altă schemă optează, de la 3 la 24 de luni.

„Ne bucurăm că portofoliul Mokka s-a îmbogățit cu clienți cu anvergura pe care o au Xiaomi și Office Shoes, care activează atât la nivel regional, cât și global. Observăm că Buy Now, Pay Later evoluează pentru a deveni mai mult decât o simplă alternativă de plată. Există tendința tot mai puternică de a se transforma într-o soluție practică, esențială, care ajută la gestionarea finanțelor personale”, a spus Alexandru Balaci, CEO Mokka România.

De altfel, principalul beneficiu pe care îl experimentează utilizatorii Mokka și care a convins mai ales segmentul de populație foarte activă de până la 45 de ani (Gen Z și Millennials), nativi digital este oportunitatea de a achiziționa bunuri fără să-și facă griji cum le vor achita, pentru că finanțarea Mokka este accesibilă, iar planul de rambursare este hotărât de clienți. Astfel, se poate profita din plin de sezoanele de reduceri din magazinele fizice sau online, iar în perioadele cu presiune financiară mai mare, Mokka BNPL transformă shoppingul într-o experiență mult mai relaxantă.

„Digitalizarea aduce schimbări profunde în toate aspectele vieții noastre. În ce privește sectorul financiar, dezvoltarea rapidă a tehnologiei aduce inovații care vin atât în sprijinul clienților magazinelor, cât și al retailerilor. Aceștia se confruntă deja cu necesitatea de a integra BNPL pentru a îmbunătăți experiențele clienților și pentru a stimula vânzările. Tendințele actuale arată că BNPL remodelează obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor și are un impact semnificativ în decizia de achiziție. Prin urmare, am convingerea că introducerea acestei metode de plată amânată va fi integrată în strategia de dezvoltare a magazinelor fizice sau online”, mai spune Alexandru Balaci.

Studiile interne efectuate de Mokka indică faptul că utilizatorii tind să cumpere mai multe produse și de calitate superioară când recurg la serviciul de plată amânată, stimuland valoarea coșului mediu și rata de conversie.

Mokka este un serviciu de top Buy Now Pay Later (BNPL), care operează în Polonia, România și Bulgaria, oferind soluții de finanțare BNPL online și offline pentru comercianți și consumatori. 

Mokka oferă clienților opțiunea de a cumpăra acum în magazinele online și offline și de a ale planuri de plată, care variază de la 30 de zile la 24 de luni. 

Mokka a încheiat parteneriate cu peste 1.500 de retaileri din regiune, din cele mai populare categorii, precum modă, încălțăminte, articole pentru copii, electronice, bijuterii, mobilier, călătorii și altele.