Unele dintre băncile importante din România participă și ele la promoțiile din cea mai încinsă vineri a anului când vine vorba despre tranzacțiile online. Dacă n-ai avut încă timp să le parcurgi ofertele, iată o listă care să te ajute să alegi ce ți se potrivește.

CEC îți propune să faci cumpărăturile relaxat, cu cardurile de credit la care ai ai până la 24 de rate fără dobândă, la orice comerciant din țară și străinătate. De asemenea, banca are și pachetul „Grijă Completă", cu zero costuri. Beneficiezi, astfel, de toate serviciile incluse pentru operațiunile de zi cu zi (cont curent, card de debit, Internet Banking, Mobile Banking și Info SMS card fără comisioane de administrare suplimentare), zero comision la retrageri de la ATM-uri, dobândă de 8,5% pe an la depozitul în lei cu depuneri ulterioare inclus în pachet, zero comision la plățile intrabancare și interbancare în lei, efectuate prin Mobile/Internet Banking, dar și zero comision lunar de administrare, în primul an.

La BRD, creditul de nevoi personale „Expresso" are o dobândă de 8,25% pentru clienții noi, care optează pentru încasarea veniturilor în contul BRD și achiziționează și un card de credit. Altfel, dobânda standard este de 9,39%. Se pot obține până la 130.000 de lei, pe o perioadă de maxim cinci ani.

Crardul de credit de la BRD vine și el cu ofertă pentru Black Friday. Poți cumpără orice vrei, de unde vrei și poți plăti în 40 de rate fără dobândă. Oferta este valabilă până în pe noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Cele mai mari frici ale românilor de Black Friday

Câteva dintre ofertele celor de la ING sunt deja epuizate, dar au rămas valabile următoarele: cu cardul de salariu ING Card Complet te poți înscrie la o tombolă, care adună 200 de premii a 100 de lei fiecare, prin tragere la sorți; 8% dobândă la depozitele Bonus, până pe 15 noiembrie; rate extinse la parteneri, precum eMag, Fashion Days, Mobexpert, Romstal și alții, între 10 și 15 noiembrie, până la 36 de luni.

Raiffeisen oferă Flexicredit cu doar 3% dobândă, exclusiv online, prin Smart Mobile. Banii ajung în cont în zece minute, promite banca, în timp ce UniCredit a demarat campania „Black Friday 2022 – Contul cu zero costuri pe viață”, în timpul căreia clienții noi persoane fizice își pot deschide conturi curente în lei, euro și dolari, cu zero costuri pentru administrare și pentru tipurile de operațiuni incluse în ofertă, pe întreaga perioadă a contractului, sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing Creditul de Realizări Personale cu dobândă fixă de 6,99% pe an.

OTP oferă 9,75% dobândă anuală la depozite în lei, la termen de trei sau șase luni, pentru 500 de clienți noi, în perioada 11-13 noiembrie, iar toate detaliile și regulamentul Campaniei, vor fi afișate pe site în 11 noiembrie, în timp ce la Banca Transilvania principalele oferte fac parte din campania „Bank Friday": extra-beneficii la cardurile de cumpărături (între 250 și 350 de lei cadou în puncte de loialitate Star și până la 15.000 de mile gratis la cardurile de călătorie BT Flying Blue), ofertă la depozitele în lei pe șase și 12 luni, de 7,25% și 7,45%, și pachetul format din creditul de nevoi personale și cardul Star – 8,81% dobândă variabilă (IRCC + marja de 4,75pp), zero comision de analiză și asigurare de viață și șomaj, dar și până la 350 de puncte de loialitate Star.

Toate detaliile și ofertele sunt disponibile pe site-urile băncilor, citește-le cu atenție. Spor!

Foto: Dreamstime