Garanti BBVA lansează o nouă campanie care oferă o gamă atractivă de beneficii pentru creditele noi sau refinațările celor existente. Campania se desfășoară până în data de 16 iunie 2023 și aduce o dobândă anuală fixă de 8,85%, una dintre cele mai bune de pe piață.

Noua campanie este lansată în preajma sărbătorilor de Paște și este o inițiativă a Garanti BBVA de a-și sprijini financiar clienții în îndeplinirea planurilor și, de asemenea, în gestionarea mai eficientă a economiilor gospodăriilor.

Creditul poate fi accesat pe loc, în oricare dintre agențiile Garanti BBVA, și poate fi utilizat pentru planurile de viitor pe care le au clienții sau pur și simplu pentru refinanțarea unui alt credit/card de credit/descoperire de cont de la orice altă instituție financiară.

Pe lângă creditul refinanțat, clienții pot obține o sumă suplimentară, în funcție de condițiile de eligibilitate. Clienții pot accesa acest produs cu una dintre cele mai mici rate ale dobânzii de pe piață, care va rămâne fixă pe întreaga perioadă a contractului.

„La Garanti BBVA, punem clienții în centrul a tot ceea ce facem și ne adaptăm în mod constant ofertele pentru a ne asigura că produsele noastre le îndeplinesc așteptările și cerințele. Acum, odată cu apropierea Sărbătorilor Pascale, lansăm o nouă campanie, pentru a le oferi clienților care doresc să solicite un credit sau o refinanțare una dintre cele mai bune oferte de pe piață. Dorim să îi asigurăm pe români că vom fi mereu alături de ei și le vom oferi suportul de care au nevoie pentru a-și duce la bun sfârșit planurile, deoarece știm cât de important este sprijinul financiar, mai ales în aceste vremuri dificile", spune Constantin-Benone Dobrinescu, Director Retail Banking, Garanti BBVA.

Noua campanie vine într-un moment de sărbătoare, odată cu lansarea campaniei de comunicare a Garanti BBVA „SE POATE”, care marchează 25 de ani de prezență a Garanti BBVA pe piața din România. Cu această ocazie, a fost lansată și platforma de comunicare cu același nume, care oferă Garanti BBVA posibilitatea de a evidenția atitudinea optimistă a oamenilor, care trec peste provocări. În acest context, soluțiile de finanțare de la Garanti BBVA pot ajuta clienții să-și îndeplinească visele.