Garanti BBVA România lansează „Domnul Weekend”, o campanie cu extra bonusuri pentru posesorii de Bonus Card, care are ca obiectiv încurajarea cumpărăturilor în weekend.

„Lansăm campania Domnul Weekend pentru a încuraja românii să profite la maximum de weekenduri, cu ajutorul stimulentelor Bonus Card. Suntem bucuroși să dezvoltăm acest proiect alături de parteneri puternici și cunoscuți din diverse domenii și să putem oferi clienților noștri bonusuri substanțiale la diverse achiziții, fie că este vorba de cumpărături specifice sărbătorilor, haine, jucării sau electrocasnice. Am încredere că Domnul Weekend va fi un succes și sper ca mulți dintre voi să profitați de campanie și să descoperiți o multitudine de oferte atractive”, precizează Emre Unal, Director Carduri Garanti BBVA.

Mai exact, începând de sâmbătă (30 aprilie), toți clienții Garanti BBVA care folosesc Bonus Card-ul pentru achiziții în zilele de sâmbătă și duminică vor primi bonus suplimentar de până la 10% în magazinele și pe site-urile de cumpărături online selectate.

Denumită „Domnul Weekend”, campania de beneficii a fost lansată vinerea trecută (22 aprilie) și va dura până pe 10 iulie. Aceasta este centrată pe un personaj fictiv „Domnul Weekend”, interpretat de actorul Adrian Nicolae, iar pe parcursul acesteia vor fi oferite bonusuri suplimentare pentru achiziții din categorii precum casă, design și decorațiuni, modă, bijuterii, electronice și electrocasnice, jucării și turism.

Lansat în 2007, Bonus Card este primul card de credit de tip multibrand pe bază de cip din România. Clienții îl pot folosi pentru a cumpăra orice au nevoie de la oricare comerciant din România sau din străinătate care are sigla MasterCard. Beneficiile Cardului Bonus sunt disponibile în peste 6.000 de magazine partenere online și offline.

Credit foto: Captură ecran / Youtube.com - Garanti BBVA Romania