Sesiunea de deschidere a Future Banking Summit 2023 începe miercuri, 18 octombrie, de la ora 13.00, la Brașov, la hotelul Qosmo.

Discuția se va concentra pe ceea ce ce se întâmplă în prezent în sistemul bancar, iar primii speakeri sunt Csaba Bálint, membru în Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României, și Eleni Skoura, Head of Retail Banking, ING Bank România.

„Digitalizarea este parte din ADN-ul ING și mereu am găsit soluții inovatoare relevante pentru că am pornit de la nevoile reale ale clienților. De aceea și abordarea de lifestyle banking înseamnă să oferim clienților soluțiile potrivite stilului lor de viață, accesibile oricând și de oriunde. Facem asta cu aplicația ING Home'Bank, care aduce o experiență digitală pentru nevoile cotidiene de banking. Gradul de adopție digitală a produselor și serviciilor noastre a crescut an de an, iar în prezent aproximativ 82% dintre clienții noștri activi persoane fizice folosesc Home’Bank aproape zilnic, iar 88% dintre aceștia utilizeaza exclusiv telefonul mobil pentru a face banking. În același timp, avem toate ingredientele digitale să devenim banca tinerei generații, de aceea, de anul trecut, am început să includem în oferta noastră produse adaptate la nevoile familiilor, așa cum este Home’Bank pentru copii, oferit prin pachetul ING Young, sau la nevoile tinerilor, prin pachetul Free@ING”, a menționat, pentru Future Banking, Eleni Skoura, ca intro pentru discuția de la startul evenimentului.

+

Puteți participa și voi la Future Banking Summit, evenimentul dedicat industriei financiare!

Conferința va fi transmisă online pe canalele de socializare ale Future Banking și în platforma IC Events, soluție dezvoltată de InternetCorp.

+

Vezi aici programul, vorbitorii și vino și tu să afli ce se întâmplă în sistemul bancar!

Pentru a participa la eveniment, trebuie să vă înregistrați pe site-ul Future Banking Summit, unde găsiți toate detaliile legate de participare!

+

Future Banking Summit este un eveniment Future Banking și realizat cu sprijinul:

Main Partner: ING Bank România

Gold Partners: Mastercard, Raiffeisen Bank, InfoCert, Temenos, LexisNexis, Evotrust, First Bank

Silver Partners: IDnow, Inform, Namirial, Fortech Investments, CEC Bank, tbi bank, Fort, 123 Credit, Creatio, Argon Solutions, UniCredit Bank, BCR, Filip & Company, certSign, Banca Transilvania, Schonherr, Otp Bank, Twispay, ProCredit Bank, Safetech Innovations, iFactor

Evenimentul beneficiază și de sprijinul Imod Flowers, Kayus, Chocolissimo.

Parteneri media: Smark, IQAds și Financial Intelligence.