First Bank susține achiziția de noi locuințe printr-o campanie dedicată creditelor ipotecare.

Ținând cont de visurile celor care își doresc o casă a lor sau vor să se simtă mai relaxați în casa pe care o au deja, First Bank lansează super oferta pentru credit ipotecar cu o dobândă competitivă de la 5,99%. Dobânda este fixă în primii trei ani, iar costurile notariale aferente ipotecii sunt plătite de bancă, în limita a 2000 lei.

Oferta este valabilă atât pentru refinanțare, cât și pentru credite ipotecare noi.

Suma împrumutată este de până la 500.000 € (echivalentul în lei), cu un termen de rambursare flexibil, de până la 360 de luni.

Creditul ipotecar poate fi accesat cu această dobândă preferențială din orice sucursală First Bank, dar și online, prin apel video pe firstbank.ro/videobanking.

Campania este în desfășurare și se va încheia la data de 31 martie 2024.

***

First Bank are sediul la București și operează prin intermediul a 40 de sucursale. Banca oferă produse de creditare și economisire pentru persoane fizice și sprijină companiile locale prin finanțări în scop de investiții, și dezvoltare prin instrumente financiare moderne, serviciul de Internet&Mobile Banking și conceptul de sucursală virtuală, care poate fi accesată prin apel video.