La sfârșitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiție realizată de familiile Cosma și Țucudean. BRD Groupe Société Générale a participat la realizarea proiectului printr-o finanțare pe termen lung în valoare de 4 milioane de euro.

Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature Hotel îmbină stilul industrial cu cel modern, purtând în același timp amprenta Aradului de altădată.

„Banca noastră participă activ la susținerea proiectelor clienților săi și la dezvoltarea comunităților din România. Proiectul Aniroc Signature Hotel se înscrie în cadrul unui parteneriat de peste 25 de ani alături de unii dintre cei mai reprezentativi și dinamici antreprenori din regiunea de vest a țării, familiile Cosma și Țucudean", a spus Felix Daniliuc, Directorul Departamentului IMM al BRD Groupe Société Générale.

Dezvoltatorii au urmărit nu doar confortul oaspeților, ci și protejarea mediului, optând pentru soluții sustenabile, prin utilizarea biomasei pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor de ultimă generație.

30% din energia electrică necesară funcționării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferența provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

Toate camerele beneficiază de aport de aer proaspăt și aer condiționat (cald și rece) pe toată durata anului. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru Spa și o sală de fitness. Sala de conferințe și evenimente are o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum și o terasă cu 60 de locuri.

 Sursă foto: Aniroc Signature Hotel