Edenred intenționează să recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din București și Mexico City.

Din 2016 până în prezent, grupul Edenred a investit 1,7 miliarde de euro în scopul inovației tehnologice. Acest avans tehnologic, puternic impulsionat de centrele sale digitale, face parte din planificarea strategică a companiei pentru perioada 2022-2025.

Planul de angajare face parte din ambiția de creștere, în contextul în care Edenred își propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030.

Evoluția Edenred

În ultimii ani, Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un furnizor digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluții lansate de Edenred sunt digitale.

„Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim în viitor. [...] Planul nostru strategic, Beyond22-25, este conceput pentru a profita pe deplin de modelul nostru de afaceri al platformei digitale B2B2C. Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investițiilor în tehnologie și prin valorificarea excelenței noastre în afaceri pe piețe care sunt încă, în mare parte, insuficient penetrate”, a spus Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Edenred Digital Center este sursa de inovație tehnologică pentru Edenred și subsidiarele sale din 45 de țări. În prezent, există două centre digitale Edenred, în București și Mexic, dedicate automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Edenred Digital Center din București (EDC) este cel mai mare centru digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, constituind 10% din echipa globală de tech a Grupului.

CITEȘTE ȘI: Edenred Digital Center, hub cheie în digitalizarea companiei

În cadrul EDC București, grupul desfășoară numeroase programe globale, cum ar fi soluții Cloud, Stabilitate și Rețea pentru domeniile viitorului, precum și dezvoltarea de software pentru toate cele trei linii de afacere Edenred - beneficii pentru angajați, flotă și mobilitate și soluții de plată. De asemenea, EDC București este centrul de expertiză în ceea ce privește principalele priorități în materie de securitate cibernetică și conformitate.

Având deja peste 3.000 de angajați în domeniul tehnologiei în 45 de țări, Edenred este o echipă în creștere, în căutare de profiluri tech care vor asigura următoarea generație fintech.  

„În fiecare zi, oferim soluții tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăți viața a milioane de oameni, conectând angajați, companii și comercianți din întreaga lume. Pe măsură ce ne străduim să menținem talentele noastre tehnologice în prima linie a inovației, angajații noștri fac totul cu pasiune pentru client, respect, imaginație, simplitate și spirit antreprenorial, cele 5 valori fundamentale ale Edenred. Oamenii sunt cei care adaugă valoare companiei noastre, motto-ul nostru fiind #peoplemakethedifference. Pentru toți cei care vor să experimenteze acest vibe, care au nevoie de el în viața profesională, ne dorim să fim cea mai bună companie pentru care să lucrezi și să dezvoltăm fiecare talent care ia parte la aventura Edenred”, a menționat și Răzvan Popescu, Human Resources Director, Global Technology în cadrul Edenred.

VEZI ȘI: Edenred anunță două premiere: serviciile de cashback și salariul în avans

+

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), stimulente (cum ar fi carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcare şi navetiști) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În 2022, datorită activelor sale tehnologice globale, grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe.

Foto: Dreamstime