Haideți să facem un exercițiu de imaginație: este anul 2030, iar România a ajuns hubul european al start-upurilor. Bucureștiul este cel care decide care sunt inovațiile care merită să scaleze către alte piețe din lume, care sunt nevoile fondatorilor, aici se adună investitorii pentru a lansa noi programe de finanțare. Sună bine, nu-i așa?

Aceasta ar putea fi o realitate, iar pentru a ajunge de la imaginație la fapte, Launch România, alături de start-upul Idea Morph, au lansat o provocare creativă pentru adunarea propunerilor inovatoare ce vizează consolidarea poziției României ca epicentru al start-upurilor europene.

Launch România desfășoară un demers ambițios pentru colectarea ideilor care ar putea transforma România într-un centru important al activităților antreprenoriale pe continentul european.

Ce ar trebui să facem pentru ca România să capteze atenția întregii Europe? Propunerile celor interesați sunt așteptate pe platforma Idea Morph, o platformă de brainstorming născută din ingeniozitatea românească, destinată să sprijine acest efort.

Această inițiativă aspiră să investigheze cum poate România deveni centrul inovației start-upurilor europene până în 2030. Ce pași concreți ar fi necesari pentru a ne transforma această viziune în realitate începând de azi? 

Comunitatea Launch transmite o invitație deschisă către antreprenori, investitori și entități care sprijină startup-urile să se alăture acestei sesiunii de brainstorming pe platforma Idea Morph.

Aici, participanții vor naviga prin diverse etape ale gândirii creative: de la conștientizarea provocării, la căutarea de inspirație și împărtășirea ideilor proprii, culminând ulterior cu votarea celor mai promițătoare propuneri pentru elaborarea unui concept robust.

Aplicațiile sunt acceptate până pe 15 aprilie, iar participanții sunt încurajați să împărtășească minim două idei. 

În plus, este oferit un impuls motivant: persoana cu cele mai inspirate idei va fi răsplătită cu două ore de consultanță personală alături de Cătălina Bănuleasa, fondator și CEO Idea Morph, platforma de brainstorming asincron.

Ideea cea mai inovatoare va fi omagiată în cadrul unui eveniment special pe 23 aprilie.

Adăugați propunerile voastre pe platforma Idea Morph aici. Grăbiți-vă!