Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, a încheiat recent un parteneriat cu Groupama Asigurări, cu scopul de a oferi clienților băncii produse de asigurare complexe. 

Astfel, clienții Intesa Sanpaolo Bank care achiziționează credite de nevoi personale pot opta și pentru asigurarea de viață și șomaj. În cazul apariției unor evenimente nedorite pe durata derulării contractului de credit, clienții sau familiile acestora beneficiază de sprijinul necesar pentru rambursarea împrumutului.

„Parteneriatul cu Groupama Asigurări ne ajută să oferim clienților noștri, în acest context mai puțin obișnuit, confortul că sunt protejați în cazul apariției unor situații neprevăzute și ajutați să depășească dificultățile financiare cu care se pot confrunta. Pentru noi contează ceea ce e important pentru clienții noștri și familiile lor”, a spus Dan Grigoriu, Șeful Diviziei Retail și Director General Adjunct Intesa Sanpaolo Bank.

Clienții Intesa Sanpaolo Bank pot solicita încheierea unei polițe de asigurare într-un mod facil, direct în unitățile teritoriale ale băncii.