Platforma de investiții digitale Bitpanda anunță adăugarea a sute de noi acțiuni fracționale și ETF-uri în ofertă. Prin aceasta, compania ajunge la peste 2000 de active în care utilizatorii pot investi.

„Încă de la momentul fondării, Bitpanda și-a propus să înlăture toate barierele din calea investițiilor. În fiecare zi acționăm în acord cu acest obiectiv, punând oamenii pe primul loc, oferindu-le posibilitatea de a investi ușor și sigur într-o gamă extinsă de asseturi digitale. Astăzi, suntem cu un pas mai aproape să ne atingem obiectivul prin extinderea portofoliului Bitpanda Stocks - un produs simplu de utilizat, rapid, intuitiv, disponibil 24/7, dezvoltat pentru a oferi libertatea și flexibilitatea caracteristice investițiilor moderne, la care considerăm că oricine ar trebui să aibă acces”, a precizat Rareș Huțanu, Director of Engineering & Site Lead Bitpanda Talent Hub București.

Potrivit Bitpanda, un factor „cheie” de diferențiere pentru oferta de acțiuni a companiei este faptul că serviciul său este disponibil non-stop, astfel încât le oferă pasionaților oportunitatea să investească oricând.

Astfel, aceștia vor avea opțiunea să investească non-stop în mărcile lor preferate, începând de la 1€, fără comisioane. Activele nou adăugate în oferta Bitpanda variază de la campanii europene până la cele americane, plus companii de servicii financiare, precum Robinhood sau BBVA.

De asemenea, Bitpanda Stocks este un asset care oferă o funcționalitate pentru investiții automate și recurente în orice active, indiferent de locul în care se află, denumit „Savings Plan”, disponibilă pe Android și IOS.

Bitpanda a fost fondată în 2014 ca o companie de tranzacționare a criptomonedelor, iar, până acum, a ajuns la peste trei milioane de utilizatori. Compania fintech a devenit primul unicorn austriac și are o echipă formată din peste 1000 de oameni, ce activează în zece birouri la nivel european.

Credit foto: Rareș Huțanu / Facebook