Groupama și Alpha Bank Romania lansează o versiune extinsă pentru asigurarea de călătorie „Travel all Seasons”, produsul oferind suport medical la distanță, prin serviciul de telemedicină ÎntreabăMedic.

Asigurarea „Travel all Seasons” se adresează clienților Alpha Bank, persoane fizice care călătoresc în străinătate sau în România, atât în scop de afaceri, cât și în scop turistic, și asigură călătorii multiple. Durata asigurării este de un an și poate include un număr nelimitat de călătorii, cu condiția ca acestea să nu depășească 30 de zile consecutive.

„Produsul ”Travel All Seasons”, lansat în 2020 sub motto-ul “Călătorii fără griji”, a oferit clienților Alpha Bank accesul simplu și rapid la un produs de asigurare pentru ei și familia lor. Beneficiile extinse aduse de noul produs vin ca răspuns la comportamentul clientului, la nevoile acestuia de a avea acces la consiliere medicală și, nu în ultimul rând, la a răspunde riscurilor cele mai frecvente care apar”, a spus Monica Mihai, Director Bancassurance, Alpha Bank Romania.

În funcție de necesități, clienții pot opta pentru pachetul de asigurare care corespunde mai bine nevoilor lor - Standard sau Premium.

Clienții care aleg achiziționarea unui pachet Premium au acces la serviciul ÎntreabăMedic, o platformă inovatoare de suport medical la distanță, sub forma unor micro-consultații oferite de doctori licențiați, prin intermediul WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram sau SMS, extinderi în acoperirea riscurilor aferente practicării sporturilor de sezon și acoperiri valabile inclusiv pentru călătoriile pe teritoriul României.

Totodată, au fost extinse beneficiile pentru membrii familiei asiguratului, aceștia beneficiind de acoperirile alese, chiar dacă nu călătoresc împreună.

Asigurarea poate fi achiziționată foarte simplu și rapid din orice unitate teritorială Alpha Bank Romania.

Foto: Pexels