Clienții Patria Bank care contractează credite cu ipotecă imobiliară au acces la asigurarea de locuință Allianz-Țiriac, care le permite protejarea bunurilor aduse în garanție.

Asigurarea facultativă de la Allianz-Țiriac intervine în cazul unei game ample de riscuri, preluând cheltuielile financiare generate de apariția unui eveniment asigurat. De exemplu, asigurarea facultativă pentru locuință poate fi de ajutor în caz de cutremur, incendiu, furt, vandalism, dar și în situații frecvente, așa cum sunt inundațiile provocate de avariile accidentale ale instalațiilor de apă.

Clienții care au contractat un credit cu ipotecă imobiliară din portofoliul băncii au disponibilă ofertă de asigurare a locuinței Allianz-Țiriac și pot solicita încheierea unei polițe direct în unitățile teritoriale ale Patria Bank.

„În Patria Bank punem clienții în centrul preocupărilor noastre și ne propunem să le oferim acestora o gamă completă de servicii financiare la cele mai înalte standarde. Pentru atingerea acestui obiectiv, ne bucurăm că în cadrul parteneriatului cu Allianz-Țiriac Asigurări am extins protecția oferită clienților noștri prin posibilitatea de a accesa simplu și rapid asigurările pentru imobilele aduse în garanție atunci când accesează unul dintre creditele cu ipotecă imobiliară din portofoliul băncii”, a spus Elena Nicodinescu, Manager Departament Dezvoltare Produse Retail & Canale Digitale, Patria Bank.

Parteneriatul dintre Allianz-Țiriac și Patria Bank a început în 2017, având ca scop protejarea financiară a clienților băncii și a familiilor acestora în cazul producerii unui eveniment nefericit, prin oferirea posibilității de a atașa asigurarea de viață și somaj la creditele de nevoi personale negarantate.

Acum, prin extinderea parteneriatului, și clienții care contractează credite cu ipotecă imobiliară pot beneficia de soliditatea financiară și experiența de trei decenii în asigurări a Allianz-Țiriac.

În cazul apariției unor evenimente nedorite pe durata derulării contractului de credit, clienții vor beneficia de sprijinul Allianz-Țiriac fie pentru efectuarea reparațiilor necesare la imobilul asigurat, fie pentru rambursarea împrumutului în cazul unor daune majore care afectează integral imobilul.