Banca Transilvania lansează o facilitate pentru clienții care preferă să facă banking prin telefon și doresc să călătorească în siguranță: asigurare Groupama prin BT Pay, 100% online, obținută în aproximativ două minute.

Opțiunea, unică pe piața românească, este lansată prin parteneriatul dintre Banca Transilvania și Groupama și acoperă un număr nelimitat de călătorii în străinătate sau în România, pe o perioadă de un an, iar prețul întregii asigurări este similar celui pentru o asigurare pe o săptămână. Facilitatea va fi disponibilă gradual, în decurs de aproximativ două săptămâni, pentru toți utilizatorii aplicației BT Pay.

„Anticiparea nevoilor clienților noștri a fost întotdeauna una dintre prioritățile noastre, la fel și găsirea de modalități prin care să răspundem cât mai eficient acestor nevoi, făcând apel de fiecare dată la digitalizare, simplitate și calitate. Asigurarea Groupama prin BT Pay este o astfel de inovație, 100% online, ușor de folosit și gândită astfel încât să acopere nevoile reale ale clienților noștri”, spune Călin Matei, Director General Adjunct, Groupama.

Un sfert din valoarea cumpărăturilor cu cardurile BT reprezintă plăți în străinătate. Călătoriile atrag nevoia de protecție pe perioada acestora, cu atât mai mult cu cât numărul lor pe parcursul unui an este, de asemenea, în creștere. Lansarea opțiunii Asigurare de călătorie prin BT Pay face parte din strategia Băncii Transilvania de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Mai multe detalii pe blogul BT.