La trei luni de la lansare, aplicația Raiffeisen Smart Market a depășit o sută de mii de utilizatori, persoane fizice, care au fost recompensați cu peste 58.000 de oferte personalizate, precum cashback, puncte de loialitate și vouchere cu discount de la peste 50 comercianți.

Raiffeisen Smart Market este noua aplicație de loializare a băncii, care își propune să aducă împreună clienții, persoane fizice, cu partenerii persoane juridice. În modul acesta, clienții digitali ai băncii sunt recompensați atât prin oferte Raiffeisen, cât și ale comercianților, parteneri într-un ecosistem relevant pentru toți participanții. Pentru a avea acces la aplicația Smart Market, clienții trebuie să dețină un card Raiffeisen Bank și serviciul de mobile banking, Smart Mobile.

„Reacția și experiența clienților este extrem de pozitivă, iar acest lucru a reieșit din toate studiile noastre, inclusiv cea referitoare la NPS (Net Promoter Score), care a fost cu 7% mai mare decât media NPS-ului aplicațiilor de loializare similare, existente în piața bancară din România. Suntem bucuroși că Raiffeisen Smart Market completează portofoliul de produse digitale, oferindu-le clienților noștri o experiență placută, ce le recompensează calitatea de client și îi ajută să economisească atunci când își fac cumpărăturile de zi cu zi. Ambiția noastră este ca până la finalul acestui an să devenim aplicația de loializare numărul 1 din piața bancară din România”, spune Vladimir Kalinov, vicepreședinte Retail la Raiffeisen Bank.

Aplicația Raiffeisen Smart Market va continua să se dezvolte și să le ofere utilizatorilor beneficii din ce în ce mai interesante și atractive, în primul rând, prin extinderea rețelei de parteneri naționali și locali în toate cele 14 domenii disponibile în aplicație, precum Sănătate, Călătorii, Casă, Frumusețe, Produse/Servicii Bancare etc. De asemenea, clienții vor beneficia de mecanisme de gamification, care să le îmbunătățească experiența de utilizare a aplicației.

Aplicația este disponibilă, deocamdată, în App Store și Play Store pentru dispozitive cu sistemul de operare în versiunea minimum 8 Android sau minimum 13 iOS. Mai multe detalii aici.