TotalSoft lansează anul acesta un amplu program de parteneriat de business, care include atragerea de noi parteneri strategici, de business și de tehnologie. Decizia vine după ce, în 2021, compania a înregistrat o creștere de 11% a cifrei de afaceri (25 de milioane de euro).

„Rezultatele favorabile înregistrate de TotalSoft anul precedent sunt o consecință directă a investițiilor constante în soluții, alături de accentuarea tendinței de digitalizare în piață. Anul acesta ne vom concentra pe aceleași obiective, cât și pe investiții în capitalul uman și atragerea de noi parteneriate. De asemenea, ne propunem să creștem semnificativ veniturile generate din piețele internaționale, mizând pe acest nou program de parteneriate. În același timp, noul model operațional bazat pe rețeaua de echipe autonome numite „misiuni” devine infrastructura unei companii cu adevărat agile care menține focusul și asigură obținerea rezultatelor dorite”, spune CEO-ul TotalSoft, Gorkem Tursucu.

Programul are ca scop atragerea de parteneri de business (care pot vinde, livra și oferi suport clienților pentru soluțiile TotalSoft), parteneri tehnologici (ce presupune deschiderea platformelor pentru integrări cu diverse soluții sau integrarea de noi tehnologii în soluțiile existente), cât și parteneri strategici (alături de care să promoveze pachete complexe de servicii/soluții care să crească competitivitatea clienților).

În urma implementării acestui program, TotalSoft, împreună cu toți partenerii săi, vizează atingerea unui volum de business de peste 100 de milioane de euro în următorii trei ani. Platforma partners.totalsoft.ro detaliază beneficiile programului de parteneriat TotalSoft, care ține cont de resursele și competențele disponibile în fiecare companie.

În plus, pentru a veni în sprijinul acestui demers, TotalSoft anunță dublarea investițiilor în noi produse, cât și continuarea investițiilor în platforma de digitalizare pregătită pentru cloud (Charisma EveryWare). În cadrul acesteia au fost deja lansate versiuni cloud sau SaaS ale mai multor soluții, precum: ERP, Financial Market Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.

Potrivit reprezentanților companiei, unul dintre proiectele principale din 2021 a fost alinierea clienților Charisma ERP la noile cerințe legale SAF-T, ceea ce a însemnat un efort important de actualizare a zeci de proiecte în cadrul clienților existenți. De asemenea, Architected Business Solution, parte a Grupului TotalSoft, va finaliza implementarea primului proiect RISE cu SAP din Europa Centrală de Est la HABAU România. 

De asemenea, compania s-a concentrat pe investițiile în capitalul uman, continuând să recruteze peste 150 de noi talente și adaptându-și modul de lucru la contextul actual. Prin urmare, un proiect major derulat și anul trecut este TotalSoft Academies - un program accelerat de carieră în care zeci de juniori și-au dezvoltat abilitățile în consultanță și dezvoltare.

Înființată în 1994, compania românească TotalSoft este un important furnizor de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală și de Est. Cu o echipă de peste 550 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări, TotalSoft este unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. 

Sursă foto: TotalSoft