BCR Leasing lansează eBCR Leasing, prima soluție din România de leasing financiar auto pentru microîntreprinderi cu asociat unic, disponibilă 100% online.

Companiile antreprenoriale pot să beneficieze de leasing auto într-un mod ușor, rapid și comod, fără documente fizice și fără drumuri în sucursale.

Odată cu accesarea eBCR Leasing, antreprenorii beneficiază de cel mai rapid proces de finanțare auto, care este 100% online și asigură multiple avantaje. De la înmatricularea gratuită a autoturismelor cu numere preferențiale, la oferte și polițe de asigurare la cotații speciale, care pot fi accesate direct din platformă, până la ridicarea autoturismului finanțat în aceeași zi, de la dealer-ul auto ales de client. 

eBCR Leasing este marcă proprie BCR Leasing, fiind creată și dezvoltată intern de o echipă dedicată optimizării experienței clienților.

Soluția permite accesarea unui leasing auto pentru microîntreprinderi cu asociat unic în câțiva pași:

  • Autentificare pe www.e-bcrleasing.ro
  • Înregistrarea detaliilor despre autovehiculul de finanțat
  • Obținerea finanțării și semnarea contractului digital
  • Emiterea polițelor de asigurare
  • Plată avans și ridicarea autoturismului de la dealer

Platforma permite utilizatorilor să parcurgă procesul de finanțare în câțiva pași simpli: de la autentificare și selectarea condițiilor de finanțare dorite, la obținerea polițelor de asigurare și semnarea digitală a contractului. Experiența de accesare a unui leasing financiar auto este una simplificată și le permite antreprenorilor să se concentreze pe dezvoltarea afacerii lor.

„Lansarea eBCR Leasing este o premieră pentru piața de leasing financiar din România și asigură clienților noștri o experiență complet digitală și accesibilă, prin care aceștia câștigă timp atât pentru ei, cât și pentru afacerile lor. Începem acum cu microîntreprinderile cu asociat unic, reafirmându-ne susținerea pentru antreprenori și respectul pentru timpul lor, prin acces la finanțare într-un mod flexibil și rapid. Dar, mai presus de toate, suntem aici pentru suport constant și transfer de expertiză, pentru că eBCR Leasing nu este doar o soluție financiară, ci este un partener de încredere, care contribuie la creșterea afacerilor autohtone. Ne inspiră ambițiile antreprenorilor și vom continua să construim pentru ei experiențe viabile, cu soluții ușor de utilizat, care să aducă dinamică și valoare adăugată companiilor românești”, a spus Vlad Vitcu, CEO BCR Leasing.

Prin lansarea acestei soluții, BCR Leasing face un pas semnificativ în îmbunătățirea experienței clienților, oferind cea mai rapidă modalitate de obținere a unui leasing financiar auto și contribuind la dezvoltarea afacerilor antreprenoriale din România.

În cei 23 de ani de activitate, BCR Leasing a încheiat peste 170.000 de contracte cu IMM-uri și companii mari, entități din sectorul public și clienți individuali, care au accesat finanțări pentru diferite tipuri de bunuri, de la autoturisme și vehicule comerciale la echipamente și utilaje.

Portofoliul de finanțări acordate clienților BCR Leasing a ajuns în T1 2024 la o valoare de 4,27 miliarde de lei (854 milioane de euro), cu o creștere de 18% comparativ cu T1 2023. Începând din T1 2024, chatbot-ul LEA, asistentul virtual BCR Leasing, a oferit suport 24/7 celor peste 10.900 de utilizatori activi Self Service, platforma care permite clienților să își gestioneze în mod eficient derularea contractelor de finanțare. În plus, cerințele legale privind verificare identității (KYC) sunt asigurate digital prin Lea, unde clienții BCR Leasing, indiferent de structura de acționariat, își pot actualiza datele cu caracter personal 100% online.

De asemenea, BCR Leasing facilitează accesul la finanțarea vehiculelor electrice prin oferte sustenabile în George, platforma de digital banking BCR.

În ecosistemul George pentru afacerea ta este disponibilă o nouă funcționalitate destinată microîntreprinderilor și persoanelor fizice autorizate, care permite gestionarea directă a contractelor de finanțare active de la BCR Leasing.