UniCredit Consumer Financing a lansat un credit de nevoi personale 100% digital, fiind disponibil clienților prin accesarea ofertei direct din aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank.

Creditul de Realizări Personale poate fi accesat de persoanele fizice rezidente în România, cu veniturile înregistrate în baza de date a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, ce le permite acestora să obțină, printr-un proces online, împrumuturi în lei de până la 100.000 de lei, cu o perioadă de rambursare de la 6 până la 60 de luni.

Concret, configurarea creditului în funcție de nevoile și condițiile specifice ale clientului și semnarea electronică a documentației aferente procesului de creditare se fac exclusiv online pentru clienții care îndeplinesc criteriile de eligibilitate, iar contractul de împrumut, pentru solicitările aprobate, se semnează cu semnătură electronică calificată, disponibilă aplicanților în mod gratuit.

„Prin lansarea creditului 100% Mobile continuăm procesul de digitalizare și simplificare în acordarea creditelor de consum. Ne dorim să le oferim clienților noștri rapiditate și ușurință, beneficiind atât de un produs financiar avantajos (fără costuri de analiză dosar), cât și de un proces de creditare 100% digital și 100% prietenos cu mediul, transparent, sigur, în care să navigheze cu ușurință și care să le ofere flexibilitatea de care au nevoie“, a spus Sorin Drăgulin, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

Comisionul de analiză a dosarului este zero, procesul de creditare se realizează rapid, iar punerea la dispoziție a creditului pentru clienții eligibili se face în cel mai scurt timp după încheierea contractului de împrumut.

Creditul pentru Realizări Personale este disponibil cu o dobândă standard, fixă, de 12,99%/an. Dobânda poate fi redusă până la 8,99%/an, în funcție de opțiunile clienților, dacă aleg să încaseze lunar veniturile în conturile curente deschise la UniCredit Bank pe toată durata contractului de credit și dacă optează pentru o asigurare de viață atașată creditului.

Sursă foto: UniCredit Bank